Златни свијет фудбала: Само Партизан са Балкана!

Фудбалски клуб Партизан представио је Панинијев албум "Златни свет фудбала" у којем су црно-бели заступљени као једини представници Балкана.

Фудбал 30.09.2015 | 15:40
Златни свијет фудбала: Само Партизан са Балкана!

Шампион Србије нашао се у друштву најбољих светских клубова у познатом албуму из Италије, медју којима су екипе из Лиге шампиона, Јужне Америке, Азије и најбоље светске репрезентације.

"Лепо је када се налазис у албуму. Није ми први пут да се надјем на сличици, а надам се да су ме ставили у исту кесицу са Месијем и Роналдом. Скупљам албуме већ 10 година и овај нови ће ући у моју колекцију", рекао је првотимац Петар Грбић на конференцији за медије на стадиону Партизана.

Грбић је био најрасположенији на догадјају у друштву Ивана Шапоњића, Андрије Ззивковића, Саше Лукића и Николе Трујића.

"То је ствар колико смо велики клуб и колико нас гледају и цене широм света", додао је Грбић.

Његов саиграч Андрија Живковић додао је да му је велика част што је Партизан у албуму.

"Као младји сам скупљао сличице, али сам престао. Никада нисам испунио цео и то је разлог што сам престао са скупљањем. Овај је посебан и сигуран сам да ћу га испунити први пут у животу", поручио је Живковић.

Живковић и Иван Шапоњић ће бити на две сличице, с обзиром да се у албуму налази и омладинска репрезентација Србије која је освојила титулу првака света на Новом Зеланду.

"Лако ће ме извлачити с обзиром да ћу имати две сличице", закључио је млади нападач.

Панинијев албум почео је са израдом сличица почетком 60-их година прошлог века када су се нашли играчи из Серије А. Касније се фирма прославила сличицама са Светских и Европских првенства.

Коментари / 0

Оставите коментар