Zlatni svijet fudbala: Samo Partizan sa Balkana!

Fudbalski klub Partizan predstavio je Paninijev album "Zlatni svet fudbala" u kojem su crno-beli zastupljeni kao jedini predstavnici Balkana.

Fudbal 30.09.2015 | 15:40
Zlatni svijet fudbala: Samo Partizan sa Balkana!

Šampion Srbije našao se u društvu najboljih svetskih klubova u poznatom albumu iz Italije, medju kojima su ekipe iz Lige šampiona, Južne Amerike, Azije i najbolje svetske reprezentacije.

"Lepo je kada se nalazis u albumu. Nije mi prvi put da se nadjem na sličici, a nadam se da su me stavili u istu kesicu sa Mesijem i Ronaldom. Skupljam albume već 10 godina i ovaj novi će ući u moju kolekciju", rekao je prvotimac Petar Grbić na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

Grbić je bio najraspoloženiji na dogadjaju u društvu Ivana Šaponjića, Andrije Zzivkovića, Saše Lukića i Nikole Trujića.

"To je stvar koliko smo veliki klub i koliko nas gledaju i cene širom sveta", dodao je Grbić.

Njegov saigrač Andrija Živković dodao je da mu je velika čast što je Partizan u albumu.

"Kao mladji sam skupljao sličice, ali sam prestao. Nikada nisam ispunio ceo i to je razlog što sam prestao sa skupljanjem. Ovaj je poseban i siguran sam da ću ga ispuniti prvi put u životu", poručio je Živković.

Živković i Ivan Šaponjić će biti na dve sličice, s obzirom da se u albumu nalazi i omladinska reprezentacija Srbije koja je osvojila titulu prvaka sveta na Novom Zelandu.

"Lako će me izvlačiti s obzirom da ću imati dve sličice", zaključio je mladi napadač.

Paninijev album počeo je sa izradom sličica početkom 60-ih godina prošlog veka kada su se našli igrači iz Serije A. Kasnije se firma proslavila sličicama sa Svetskih i Evropskih prvenstva.

Komentari / 0

Ostavite komentar