Роналдињо напустио Флуминенсе послије само три мјесеца!

Роналдињо Гаучо, један од најбољих фудбалера планете у последње две деценије, напустио је Флуминенсе после само три месеца.

Фудбал 29.09.2015 | 22:20
Роналдињо напустио Флуминенсе послије само три мјесеца!

Легенда Барселоне и светског фудбала стигла је у Флу као велико појачање, али је после само девет одиграних мечева уговор раскинут после договора две стране.

"Желимо да саопштимо да смо раскинули уговор са Роналдињом Гаучом, после узајамног договора, али морамо да нагласимо да се играч од првог дана према челницима, клубу и навијачима односио са максималним професионализмом и поштовањем. Исто то приказивао је и на сваком тренингу", наводи се у саопштењу славног клуба из Рио де Жанеира.

Најбољи играч света 2005. године је после одласка из Барселоне, с којом је освојио све што се може освојити, наступао за Милан, Фламенго, Атлетико Минеиро и мексички Квертаро, док је после почетака у Гремију европску авантуру започео у Пари Сен Жеремну.

"Такође, Флуминенсе и Роналдињо не прекидају своју сарадњу заувек, пошто у скоријој будућности планирају заједничке пројекте. Треба напоменути и да је Дињо учинио много за клуб и на плану маркетнига, самом продајом карата и дресова с његовим именом, а његов потез сигурно ће привући још играча светске класе у наш клуб. Желимо му пуно среће и успеха у даљој каријери".

Тридесетпетогодишњи момак из Порто Алегреа био је и првак света са Бразилом 2002. године у Јапану и Јужној Кореји.

Коментари / 0

Оставите коментар