Ronaldinjo napustio Fluminense poslije samo tri mjeseca!

Ronaldinjo Gaučo, jedan od najboljih fudbalera planete u poslednje dve decenije, napustio je Fluminense posle samo tri meseca.

Fudbal 29.09.2015 | 22:20
Ronaldinjo napustio Fluminense poslije samo tri mjeseca!

Legenda Barselone i svetskog fudbala stigla je u Flu kao veliko pojačanje, ali je posle samo devet odigranih mečeva ugovor raskinut posle dogovora dve strane.

"Želimo da saopštimo da smo raskinuli ugovor sa Ronaldinjom Gaučom, posle uzajamnog dogovora, ali moramo da naglasimo da se igrač od prvog dana prema čelnicima, klubu i navijačima odnosio sa maksimalnim profesionalizmom i poštovanjem. Isto to prikazivao je i na svakom treningu", navodi se u saopštenju slavnog kluba iz Rio de Žaneira.

Najbolji igrač sveta 2005. godine je posle odlaska iz Barselone, s kojom je osvojio sve što se može osvojiti, nastupao za Milan, Flamengo, Atletiko Mineiro i meksički Kvertaro, dok je posle početaka u Gremiju evropsku avanturu započeo u Pari Sen Žeremnu.

"Takođe, Fluminense i Ronaldinjo ne prekidaju svoju saradnju zauvek, pošto u skorijoj budućnosti planiraju zajedničke projekte. Treba napomenuti i da je Dinjo učinio mnogo za klub i na planu marketniga, samom prodajom karata i dresova s njegovim imenom, a njegov potez sigurno će privući još igrača svetske klase u naš klub. Želimo mu puno sreće i uspeha u daljoj karijeri".

Tridesetpetogodišnji momak iz Porto Alegrea bio je i prvak sveta sa Brazilom 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji.

Komentari / 0

Ostavite komentar