Михајловић у све тежој ситуацији!

Милан још гори него прошле сезоне! Росонери имају исти број бодова као код Инзагија претходне сезоне, али је су гол-разлика и игра још горе него тада.

Фудбал 30.09.2015 | 08:40
Михајловић у све тежој ситуацији!

Милан је опет потонуо. Таман када су после две везане победе дали навијачима разлога за оптимизам, Росонери су добили нови шамар на гостовању у Ђенови. Тек три победе у шест одиграних кола нису оно што су навијачи очекивали од новог тренера и појачања у која је уложено близу 100.000.000 евра.

“Осим гола, Ђенова нам практично није створила ниједну шансу. Да смо цео меч играли као што смо играли у другом полувремену, победили бисмо. Били смо опасни у нападу, али није нам се дало да дођемо до изједначења. Опет смо противнику поклонили полувреме. То не смемо да радимо”, рекао је Михајловић после меча.

После шест утакмица на клупи Милана, он има исти број бодова као његов претходних Филипо Инзаги минуле сезоне у ово доба. Али и слабију гол разлику. Милан и поред три победе није импресионирао ни у једној утакмици ове сезоне. Емполи је побеђен на мишиће, после преокрета. Против Удинезеа су спасавали живу главу иако су водили са 3:0 и голман Лопез је најзаслужнији што је на крају остало 3:2. Два гола су примили и од Палерма на свом терену… У поразима против Фјорентине, Интера и Ђенове су били инфериорни на терену.

Михајловић под хитно мора нешто да промени, а у следећем колу им на Сан Сиро долази Наполи који је у успону форме.

Коментари / 0

Оставите коментар