Mihajlović u sve težoj situaciji!

Milan još gori nego prošle sezone! Rosoneri imaju isti broj bodova kao kod Inzagija prethodne sezone, ali je su gol-razlika i igra još gore nego tada.

Fudbal 30.09.2015 | 08:40
Mihajlović u sve težoj situaciji!

Milan je opet potonuo. Taman kada su posle dve vezane pobede dali navijačima razloga za optimizam, Rosoneri su dobili novi šamar na gostovanju u Đenovi. Tek tri pobede u šest odigranih kola nisu ono što su navijači očekivali od novog trenera i pojačanja u koja je uloženo blizu 100.000.000 evra.

“Osim gola, Đenova nam praktično nije stvorila nijednu šansu. Da smo ceo meč igrali kao što smo igrali u drugom poluvremenu, pobedili bismo. Bili smo opasni u napadu, ali nije nam se dalo da dođemo do izjednačenja. Opet smo protivniku poklonili poluvreme. To ne smemo da radimo”, rekao je Mihajlović posle meča.

Posle šest utakmica na klupi Milana, on ima isti broj bodova kao njegov prethodnih Filipo Inzagi minule sezone u ovo doba. Ali i slabiju gol razliku. Milan i pored tri pobede nije impresionirao ni u jednoj utakmici ove sezone. Empoli je pobeđen na mišiće, posle preokreta. Protiv Udinezea su spasavali živu glavu iako su vodili sa 3:0 i golman Lopez je najzaslužniji što je na kraju ostalo 3:2. Dva gola su primili i od Palerma na svom terenu… U porazima protiv Fjorentine, Intera i Đenove su bili inferiorni na terenu.

Mihajlović pod hitno mora nešto da promeni, a u sledećem kolu im na San Siro dolazi Napoli koji je u usponu forme.

Komentari / 0

Ostavite komentar