Жељо дао отказ Чапљићу након само 18 дана!!!

Владо Чапљић именован је за шефа стручног штаба Жељезничара 10. септембра, а послије јучерашњег пораза у Травнику 0:2, Управни одбор клуба са "Грбавице" одлучио је да му уручи отказ. Нови тренер Жеље биће Едис Мулалић.

Фудбал 28.09.2015 | 23:20
Жељо дао отказ Чапљићу након само 18 дана!!!

Жељезничар је поново без тренера.

Након само 18 дана на клупи сарајевских плавих, Управа Жељезничара одлучила је да отпусти Владу Чапљића.

Легенда клуба са "Грбавице", који је за шефа стручног штаба постављен 10. септембра умјесто Миломира Одовића, сједио је на клупи само четири утакмице, на којима је остварио три побједе (двије у првентву и једну у Купу БиХ) и пораз.

На дебију, савладан је Олимпик минималним резултатом 1:0, затим је услиједила тешка побједа против "фењераша" Дрине 3:2, а онда и тријумф из сумњивог пенала против Крупе, у шеснаестини финала Купа Босне и Херцеговине. Јучерашњи неуспјех у Травнику био је посљедњи меч Чапљића на клупи Жеље.

Чапљићев досадашњи асистент Едис Мулалић једногласно је именован за новог шефа стручног штаба Жељезничара, већ трећег од почетка сезоне, а за нама је тек 10 одиграних кола!

Да у Жељезничару нешто не штима, показује и јучерашња оставка предсједника Алмира Гредића, а клуб из "Долине ћупова" саопштио је да је потпредсједник Скупштине Ермин Пешто именовао Амара Бајрамовића за в.д. предсједника Управног одбора Клуба. Његов замјеник биће Ведран Вукотић.

Иако је тек протекла трећина првенства, чак седам премијерлигаша мијењало је тренера. Међу њима сада предњачи Жељезничар, који је то учинио два пута.

Жељезничар је након 10 одиграних кола тек на осмом мјесту, са 14 бодова, чак седам мање од првопласираног Зрињског.

Коментари / 0

Оставите коментар