"Меси је незаменљив!"

Тренер Барселоне Луис Енрике открио оно што је свакоме ко прати фудбал било јасно - није могуће заменити Месија.

Фудбал 29.09.2015 | 21:40
"Меси је незаменљив!"

Барселона је у суботу победила Лас Палмас, али изгубила најбољег играча.

У раној фази утакмице Меси је замењен због повреде лигамената колена, а прве прогнозе су гласиле – одсуство два месеца.

Нешто боље прогнозе стигле су у понедељак од доктора аргентинтске репререзентације који је рекао да операција није потребно, него само мировање, и да би Меси могао на терен за шест недеља.

Он ће сигурно пропустити Бајер Леверкузен, Севиљу, Рајо Ваљекано, Виљареал, Хетафе, Еибар и два меча са БАТЕ Борисовим, док је неизвестан за дуеле са Ромом и Реал Мадридом.

Тренер Барселоне Луис Енрике има већ неколико играча на "лекарском третману", па поред Месија не може да рачуна на Рафињу, Ђордија Алба, Вермалена и Клаудија Брава, али је одсуство Аргентинца, јасно је свима, највећи проблем за Барсу.

"Играч какав је Меси не може бити замењен. Он је незаменљив. Наш план је да наставимо да играмо нашу игру, само са другим играчима. Биће велики изазов да останемо конкурентни без најбољег фудбалера света", пожалио се Енрике новинарима пред дуел са Леверкузеном.

Медије је сем повреде Месија занимало и шта мисли о изјави Емануела Петија који је критиковао каталонски национализам у свлачионици Барселоне.

“Нисам читао шта је изјавио. Поштујем свачије мишљење, али у нашој свлачионици је све било подређено слагању играча, и то је једина истина – одлично смо се слагали”, рекао је Енрике.

Коментари / 0

Оставите коментар