Звезда без Тејића бар пет утакмица!

Црвена звезда у нову сезону улази без крилног центра који је против Фенербахчеа повредио скочни зглоб.

Кошарка 28.09.2015 | 21:20
Звезда без Тејића бар пет утакмица!

Мега Лекс, Будућност, Задар, Тајфун и Цедевита.

То су утакмице које ће млади кошаркаш Црвене звезде сигурно пропустити због повреде, што је у понедељак потврдио и тренер Дејан Радоњић.

Звезду чека врло густ распоред на почетку сезоне, па и да је у питању лакша повреда, питање је да ли би црвено-бели било шта ризиковали.

"Према првим проценама, Тејић неце моћи да нам помогне на почетку такмичарске сезоне, а познато је да нас чека врло напорних 11 дана и чак пет утакмица", рекао је тренер црвено-белих Дејан Радоњић за сајт клуба.

Проблем за Звезду је и то што у првих пет кола игра два велика дербија, против Будућности у другом, односно Цедевите у петом колу.

Шампион Европе са У-20 репрезентацијом Србије зарадио је повреду скочног зглоба у Задру, у мечу против Фенербахчеа, а Звезда је на том турниру заузела пето место.

Радоњић је поручио да ће тачан период опоравка бити познат након додатних прегледа у Београду, али Тејић није једини играч који задаје главобоље црногорском стручњаку.

Рајан Томпсон био је ван тренинга 15 дана због повреде прста, Маик Цирбес још није у пуном погону због повреде коју је доживео у августу, на припремној утакмици репрезентације Немачке, а вирусе и јаче прехладе имали су Немања Дангубић и Лука Митровић. На све то, први плејмејкер Гал Мекел прикључио се тренинзима новог тима пре само седам дана.

Шампион Србије и АБА лиге нову сезону отвара у четвртак, мечом против Мега Лекса од 21 сат у хали Пионир.

Коментари / 0

Оставите коментар