Zvezda bez Tejića bar pet utakmica!

Crvena zvezda u novu sezonu ulazi bez krilnog centra koji je protiv Fenerbahčea povredio skočni zglob.

Košarka 28.09.2015 | 21:20
Zvezda bez Tejića bar pet utakmica!

Mega Leks, Budućnost, Zadar, Tajfun i Cedevita.

To su utakmice koje će mladi košarkaš Crvene zvezde sigurno propustiti zbog povrede, što je u ponedeljak potvrdio i trener Dejan Radonjić.

Zvezdu čeka vrlo gust raspored na početku sezone, pa i da je u pitanju lakša povreda, pitanje je da li bi crveno-beli bilo šta rizikovali.

"Prema prvim procenama, Tejić nece moći da nam pomogne na početku takmičarske sezone, a poznato je da nas čeka vrlo napornih 11 dana i čak pet utakmica", rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić za sajt kluba.

Problem za Zvezdu je i to što u prvih pet kola igra dva velika derbija, protiv Budućnosti u drugom, odnosno Cedevite u petom kolu.

Šampion Evrope sa U-20 reprezentacijom Srbije zaradio je povredu skočnog zgloba u Zadru, u meču protiv Fenerbahčea, a Zvezda je na tom turniru zauzela peto mesto.

Radonjić je poručio da će tačan period oporavka biti poznat nakon dodatnih pregleda u Beogradu, ali Tejić nije jedini igrač koji zadaje glavobolje crnogorskom stručnjaku.

Rajan Tompson bio je van treninga 15 dana zbog povrede prsta, Maik Cirbes još nije u punom pogonu zbog povrede koju je doživeo u avgustu, na pripremnoj utakmici reprezentacije Nemačke, a viruse i jače prehlade imali su Nemanja Dangubić i Luka Mitrović. Na sve to, prvi plejmejker Gal Mekel priključio se treninzima novog tima pre samo sedam dana.

Šampion Srbije i ABA lige novu sezonu otvara u četvrtak, mečom protiv Mega Leksa od 21 sat u hali Pionir.

Komentari / 0

Ostavite komentar