Њукасл: Митровић је наша амајлија!

Стив Мекларен пун речи хвале после одличне партије српског нападача против Челсија. Фале још само голови.

Фудбал 29.09.2015 | 17:20
Њукасл: Митровић је наша амајлија!

Није постигао гол против Челсија, али је био један од најбољих играча на терену.

"Ментал Митро", како га зову острвски навијачи, почео је утакмицу против шампиона Енглеске након три утакмице паузе, због црвеног картона, и одиграо смиреније него што је до сада навикао навијаче Њукасла. На "Сент Џејмс парку" било га је свуда. Од борбе са штоперима Челсија у противничког шеснаестерцу, до борбе са истим фудбалерима у свом - одиграо је велику улогу у освојеном боду за "свраке".

Минут после његовог изласка из игре Челси је стигао до изједначења, а многе је чудило зашто је менаџер Њукасла Стив Мекларен одлучио да замени срчаног нападача.

"Нисмо желели да га 'извучемо из игре', али више није могао да стоји на ногама, није могао да хода", рекао је за "Хроникл" Стив Мекларен.

"Он је наша амајлија, он је та нијанса која нам је омогућила добар резултат против Челсија. Све док може да се контролише, он ће имати велику вредност за наш тим. Фрустриран је јер није постигао гол, али и они ће доћи на ред".

Навијачи Њукасла су одушевљени начином на који су Ајозе Перез и Александар Митровић функционисали у тандему против Челсија.

"Нас двојица сјајно сарађујемо, он је стварно фантастичан играч. Чини ми се да имамо неку посебну "жицу" и дефинитивно то морамо да искористимо како бисмо постизали много голова“, рекао је Ајозе Перез који је био стрелац првог гола.

Једна добра утакмица може да преокрене све на Острву, али исто толико је потребно да се све врати на старо. Тако да Митре, искористи поверење!

Коментари / 0

Оставите коментар