Njukasl: Mitrović je naša amajlija!

Stiv Meklaren pun reči hvale posle odlične partije srpskog napadača protiv Čelsija. Fale još samo golovi.

Fudbal 29.09.2015 | 17:20
Njukasl: Mitrović je naša amajlija!

Nije postigao gol protiv Čelsija, ali je bio jedan od najboljih igrača na terenu.

"Mental Mitro", kako ga zovu ostrvski navijači, počeo je utakmicu protiv šampiona Engleske nakon tri utakmice pauze, zbog crvenog kartona, i odigrao smirenije nego što je do sada navikao navijače Njukasla. Na "Sent Džejms parku" bilo ga je svuda. Od borbe sa štoperima Čelsija u protivničkog šesnaestercu, do borbe sa istim fudbalerima u svom - odigrao je veliku ulogu u osvojenom bodu za "svrake".

Minut posle njegovog izlaska iz igre Čelsi je stigao do izjednačenja, a mnoge je čudilo zašto je menadžer Njukasla Stiv Meklaren odlučio da zameni srčanog napadača.

"Nismo želeli da ga 'izvučemo iz igre', ali više nije mogao da stoji na nogama, nije mogao da hoda", rekao je za "Hronikl" Stiv Meklaren.

"On je naša amajlija, on je ta nijansa koja nam je omogućila dobar rezultat protiv Čelsija. Sve dok može da se kontroliše, on će imati veliku vrednost za naš tim. Frustriran je jer nije postigao gol, ali i oni će doći na red".

Navijači Njukasla su oduševljeni načinom na koji su Ajoze Perez i Aleksandar Mitrović funkcionisali u tandemu protiv Čelsija.

"Nas dvojica sjajno sarađujemo, on je stvarno fantastičan igrač. Čini mi se da imamo neku posebnu "žicu" i definitivno to moramo da iskoristimo kako bismo postizali mnogo golova“, rekao je Ajoze Perez koji je bio strelac prvog gola.

Jedna dobra utakmica može da preokrene sve na Ostrvu, ali isto toliko je potrebno da se sve vrati na staro. Tako da Mitre, iskoristi poverenje!

Komentari / 0

Ostavite komentar