Вухан: И Џеј-Џеј сигурна на старту!

Од сјаја до очаја и назад: Јанковићева преко Вотсон до другог кола Вухана! Јелена Јанковић успела је да се пласира у друго коло турнира у Вухану пошто је савладала тенисерку из Велике Британије Хедер Вотсон са 6:3, 2:6, 6:3.

Тенис 28.09.2015 | 17:20
Вухан: И Џеј-Џеј сигурна на старту!

Јелена је успела да тријумфује после 137 минута игре и великих осцилација. Први сет је одиграла прилично добро, други веома лоше, док је у трећем била на свом нивоу.

Противница је на самом старту била много боља, направила брејк и повела са 0:3, али онда је уследио контра напад од стране Јанковићеве која је успела да повеже чак шест гемова, освоји прву деоницу и приближи се на корак од победе.

Други сет је имао исти сценарио - Вотсон је поново дошла до 0:3, али овога пута није испустила предност, већ је сачувала два брејка предности и поравнала резултат у сетовима.

Ипак, то је био њен домет у овом сусрету, јер је поново уследила фуриозна серија Јанковићеве од пет гемова, тако да је Британки остало само да покушава, а затим и да се опрости од такмичења у кинеском граду.

Јелена ће се за осмину финала борити против немачке представнице Ангелике Кербер која је била слободна на старту турнира, док је у другу рунду изборила и Ана Ивановић која је била боља од Александре Дулгеру.

Коментари / 0

Оставите коментар