Толе о Карабурми: И ја сумњам...!

Председник ФСС у интервјуу за "Вечерње новости" објаснио да се увек исти клубови доводе у везу са махинацијама, али и да постоји кључни проблем за покретање конкретних акција.

Фудбал 29.09.2015 | 18:20
Толе о Карабурми: И ја сумњам...!

Спартак је изашао на мегдан ОФК Београду са другим тимом, кладионице су очекивале и погодиле ко ће победити, а тренер Суботичана Стеван Мојсиловић рекао је да је одлука о саставу екипе само његова.

Председник синдикада професионалних фудбалера "Независност" Мирко Поледица рекао је да је "боље да се и не игра", а потпредседник ФСС задужен за такмичење Славиша Кокеза најавио да ће та утакмица бити на тапету надлежних органа Савеза у понедељак.

У недељу се огласио и председник ФСС Томислав Караџић. У разговору за "Вечерње новости", рекао је да телефон не престаје да му звони од завршетка те утакмице.

"И ја као и остали делови фудбалске јавности сумњам да је утакмица била проблематична. Већ данас ће надлежни органи у савезу расправљати о дешавањима на Карабурми, па ћемо сходно томе вући даље потезе", изјавио је Караџић.

Упитан за пад квота и одлуку Суботичана да одмарају велики број играча, Караџић је одговорио:

"Управо због таквих ствари, гласина и појава дешава се да те клубове нико не жели да гледа. Догоди се оваква утакмица као што је била суботња, а у тим клубовима се касније чуде зашто немају више од 100 људи на трибинама. Па, ваљда је јасно зашто то нико не жели да гледа".

На констатацију да се у готово свакој иоле сумњивој утакмици на нашим теренима помиње ОФК Београд, председник ФСС је приметио:

"Имамо већ у дужем временском периоду исте клубове који се помињу, али је наш кључни проблем то што не можемо да прибавимо никакве доказе којима би се поткрепиле те сумње", додао је Караџић у разговору за "Вечерње новости".

Коментари / 0

Оставите коментар