Tole o Karaburmi: I ja sumnjam...!

Predsednik FSS u intervjuu za "Večernje novosti" objasnio da se uvek isti klubovi dovode u vezu sa mahinacijama, ali i da postoji ključni problem za pokretanje konkretnih akcija.

Fudbal 29.09.2015 | 18:20
Tole o Karaburmi: I ja sumnjam...!

Spartak je izašao na megdan OFK Beogradu sa drugim timom, kladionice su očekivale i pogodile ko će pobediti, a trener Subotičana Stevan Mojsilović rekao je da je odluka o sastavu ekipe samo njegova.

Predsednik sindikada profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica rekao je da je "bolje da se i ne igra", a potpredsednik FSS zadužen za takmičenje Slaviša Kokeza najavio da će ta utakmica biti na tapetu nadležnih organa Saveza u ponedeljak.

U nedelju se oglasio i predsednik FSS Tomislav Karadžić. U razgovoru za "Večernje novosti", rekao je da telefon ne prestaje da mu zvoni od završetka te utakmice.

"I ja kao i ostali delovi fudbalske javnosti sumnjam da je utakmica bila problematična. Već danas će nadležni organi u savezu raspravljati o dešavanjima na Karaburmi, pa ćemo shodno tome vući dalje poteze", izjavio je Karadžić.

Upitan za pad kvota i odluku Subotičana da odmaraju veliki broj igrača, Karadžić je odgovorio:

"Upravo zbog takvih stvari, glasina i pojava dešava se da te klubove niko ne želi da gleda. Dogodi se ovakva utakmica kao što je bila subotnja, a u tim klubovima se kasnije čude zašto nemaju više od 100 ljudi na tribinama. Pa, valjda je jasno zašto to niko ne želi da gleda".

Na konstataciju da se u gotovo svakoj iole sumnjivoj utakmici na našim terenima pominje OFK Beograd, predsednik FSS je primetio:

"Imamo već u dužem vremenskom periodu iste klubove koji se pominju, ali je naš ključni problem to što ne možemo da pribavimo nikakve dokaze kojima bi se potkrepile te sumnje", dodao je Karadžić u razgovoru za "Večernje novosti".

Komentari / 0

Ostavite komentar