Пех за Звезду - Тејић у гипсу четири недеље!

Још један пех младог крилног центра, још једна главобоља тренера Црвене звезде Телеком.

Кошарка 28.09.2015 | 18:40
Пех за Звезду - Тејић у гипсу четири недеље!

"Најсрећнији бих био када бих имао читаву екипу на окупу до почетка сезоне. Бар на једном тренингу", пожелео је Дејан Радоњић почетком ове недеље. Жеља му неће бити испуњена.

На турниру у Задру није могао да рачуна на још недовољно опорављеног Маика Цирбеса (повреда скочног зглоба), као и на реконвалесцента Рајана Томпсона, који је наступио само у последњој утакмици, због повреде палца.

У суботу се шеф струке Звезде суочио са још једним проблемом, повредом Марка Тејића.

Према сазнањима МОНДА, млади крилни центар такође је повредио скочни зглоб у дуелу са Фенербахчеом и неће бити спреман да наступи на почетку сезоне.

Иако информација о тежини повреде Звездиног талента није званично потврђена, прве и још незваничне процене су да ће бити ван терена бар три до четири недеље.

Тејић је повређен дочекао и почетак припрема, јер је сломио руку наступајући за младу репрезентацију на Европском првенству.

У новонасталој ситуацији, Радоњићев задатак да уигра екипу додатно је отежан неколико дана пред старт нове сезоне АБА лиге (четвртак, 1. октобар) и две и по недеље уочи почетка евролигашких борби (15. октобар, Звезда - Стразбур).

Тејић је на турниру у Задру био у саставу за мечеве против Дарушафаке и Фенербахчеа, али је због повреде одгледао победу над домаћином са клупе.

Коментари / 0

Оставите коментар