Peh za Zvezdu - Tejić u gipsu četiri nedelje!

Još jedan peh mladog krilnog centra, još jedna glavobolja trenera Crvene zvezde Telekom.

Košarka 28.09.2015 | 18:40
Peh za Zvezdu - Tejić u gipsu četiri nedelje!

"Najsrećniji bih bio kada bih imao čitavu ekipu na okupu do početka sezone. Bar na jednom treningu", poželeo je Dejan Radonjić početkom ove nedelje. Želja mu neće biti ispunjena.

Na turniru u Zadru nije mogao da računa na još nedovoljno oporavljenog Maika Cirbesa (povreda skočnog zgloba), kao i na rekonvalescenta Rajana Tompsona, koji je nastupio samo u poslednjoj utakmici, zbog povrede palca.

U subotu se šef struke Zvezde suočio sa još jednim problemom, povredom Marka Tejića.

Prema saznanjima MONDA, mladi krilni centar takođe je povredio skočni zglob u duelu sa Fenerbahčeom i neće biti spreman da nastupi na početku sezone.

Iako informacija o težini povrede Zvezdinog talenta nije zvanično potvrđena, prve i još nezvanične procene su da će biti van terena bar tri do četiri nedelje.

Tejić je povređen dočekao i početak priprema, jer je slomio ruku nastupajući za mladu reprezentaciju na Evropskom prvenstvu.

U novonastaloj situaciji, Radonjićev zadatak da uigra ekipu dodatno je otežan nekoliko dana pred start nove sezone ABA lige (četvrtak, 1. oktobar) i dve i po nedelje uoči početka evroligaških borbi (15. oktobar, Zvezda - Strazbur).

Tejić je na turniru u Zadru bio u sastavu za mečeve protiv Darušafake i Fenerbahčea, ali je zbog povrede odgledao pobedu nad domaćinom sa klupe.

Komentari / 0

Ostavite komentar