Марковић разбијао Бешикташ, па повређен!

Српски репрезентативац одиграо одличних 38 минута за Фенер, па се повредио. Душко Тошић постигао ауто-гол у победи свог тима.

Фудбал 28.09.2015 | 20:20
Марковић разбијао Бешикташ, па повређен!

Увек узбудљиви дерби Бешикташа и Фенербахчеа завршен је победом домаћих 3:2. За црно-беле је доминирао Марио Гомез, док је Душко Тошић постигао ауто-гол, а Лазар Марковић повреду...

Лазар Марковић је и другу утакмицу заредом почео у стартној постави Фенербахчеа, али је већ у 38. минуту морао напоље.

После неопрезног старта са леђа Ерсана Гилима који је Марковића зауставио у једном од његових карактеристичних продора, Марковић је пао на земљу, а судија није показао ни фаул за Фенербахче.

Ипак, није било у питању симулирање како су показивали играчи Бешикташа, па је Марковић, нажалост, морао из игре и чека га пауза.

Српски репрезентативац је на претходној утакмици уписао прву асистенцију у дресу Фенера, а у "добром расположењу" је био и на овој утакмици.

До измене је можда и био најопаснији фудбалер гостију, а најбољи напад организовао је у 8. минуту када његов фантастичан продор, који је почео на Фенеровој половини, Фернандао није претворио у гол.

Још увек није познато колико ће Лазар Марковић због повреде одсуствовати са терена, али би велики губитак за Србију био ако не буде био спреман за меч са Албанијом (8. октобра) пошто је у одличној форми.

Коментари / 0

Оставите коментар