Marković razbijao Bešiktaš, pa povređen!

Srpski reprezentativac odigrao odličnih 38 minuta za Fener, pa se povredio. Duško Tošić postigao auto-gol u pobedi svog tima.

Fudbal 28.09.2015 | 20:20
Marković razbijao Bešiktaš, pa povređen!

Uvek uzbudljivi derbi Bešiktaša i Fenerbahčea završen je pobedom domaćih 3:2. Za crno-bele je dominirao Mario Gomez, dok je Duško Tošić postigao auto-gol, a Lazar Marković povredu...

Lazar Marković je i drugu utakmicu zaredom počeo u startnoj postavi Fenerbahčea, ali je već u 38. minutu morao napolje.

Posle neopreznog starta sa leđa Ersana Gilima koji je Markovića zaustavio u jednom od njegovih karakterističnih prodora, Marković je pao na zemlju, a sudija nije pokazao ni faul za Fenerbahče.

Ipak, nije bilo u pitanju simuliranje kako su pokazivali igrači Bešiktaša, pa je Marković, nažalost, morao iz igre i čeka ga pauza.

Srpski reprezentativac je na prethodnoj utakmici upisao prvu asistenciju u dresu Fenera, a u "dobrom raspoloženju" je bio i na ovoj utakmici.

Do izmene je možda i bio najopasniji fudbaler gostiju, a najbolji napad organizovao je u 8. minutu kada njegov fantastičan prodor, koji je počeo na Fenerovoj polovini, Fernandao nije pretvorio u gol.

Još uvek nije poznato koliko će Lazar Marković zbog povrede odsustvovati sa terena, ali bi veliki gubitak za Srbiju bio ako ne bude bio spreman za meč sa Albanijom (8. oktobra) pošto je u odličnoj formi.

Komentari / 0

Ostavite komentar