Илић и Брашанац под упитником за пут у Њемачку!

Проблем за Партизан уочи утакмице 2. кола Лиге Европе против Аугсбурга.

Фудбал 28.09.2015 | 19:00
Илић и Брашанац под упитником за пут у Њемачку!

Прекинули су фудбалери Партизана лошу серију у Суперлиги, али биће им потребно много боље издање него против Вождовца да би у четвртак остварили добар резултат против Аугсбурга у Немачкој.

Поред кризе у игри, која се посебно односи на реализацију, црно-бели добили су додатни проблем уочи утакмице другог кола Лиге Европе:

Наступ Саше Илића и Дарка Брашанца је под упитником због повреда, док је од четвртка ван строја и Марко Јевтовић.

"Саша Илић је на тренингу добио веома јак ударац у колено... На терапијама је, још увек није у тренингу, тако да ћемо видети да ли ће моћи да игра у Аугсбургу. Брашанац је, такође, на терапијама и за дан-два ће бити јаснија ситуација када је он у питању", објаснио је Зоран Милинковић зашто се тандем везиста није нашао у протоколу за утакмицу 11. кола Суперлиге са Вождовцем.

Тренер Партизана истакао је после утакмице на стадиону Обилића на Врачару, да ће остварена победа његовом тиму донети "преко потребан мир".

"Тежак меч за нас. Видело се да су момци под притиском, што је нормално за Партизан. Вождовац је из прве акције дао гол и након тога је све било дупло теже. Тешка утакмица за нас, али оно што је најважније је да смо победили и да излазимо с три бода", рекао је Милинковић.

Црно-бели су до победе дошли преокретом "из кеца у двојку", пошто је Вождовац водио 1:0 на полувремену, али је на крају изгубио 1:2.

"Ова победа доноси мир, јер нам следи нови европски изазов, а после тога и Чукарички", истакао је Милинковић.

Коментари / 0

Оставите коментар