Ilić i Brašanac pod upitnikom za put u Njemačku!

Problem za Partizan uoči utakmice 2. kola Lige Evrope protiv Augsburga.

Fudbal 28.09.2015 | 19:00
Ilić i Brašanac pod upitnikom za put u Njemačku!

Prekinuli su fudbaleri Partizana lošu seriju u Superligi, ali biće im potrebno mnogo bolje izdanje nego protiv Voždovca da bi u četvrtak ostvarili dobar rezultat protiv Augsburga u Nemačkoj.

Pored krize u igri, koja se posebno odnosi na realizaciju, crno-beli dobili su dodatni problem uoči utakmice drugog kola Lige Evrope:

Nastup Saše Ilića i Darka Brašanca je pod upitnikom zbog povreda, dok je od četvrtka van stroja i Marko Jevtović.

"Saša Ilić je na treningu dobio veoma jak udarac u koleno... Na terapijama je, još uvek nije u treningu, tako da ćemo videti da li će moći da igra u Augsburgu. Brašanac je, takođe, na terapijama i za dan-dva će biti jasnija situacija kada je on u pitanju", objasnio je Zoran Milinković zašto se tandem vezista nije našao u protokolu za utakmicu 11. kola Superlige sa Voždovcem.

Trener Partizana istakao je posle utakmice na stadionu Obilića na Vračaru, da će ostvarena pobeda njegovom timu doneti "preko potreban mir".

"Težak meč za nas. Videlo se da su momci pod pritiskom, što je normalno za Partizan. Voždovac je iz prve akcije dao gol i nakon toga je sve bilo duplo teže. Teška utakmica za nas, ali ono što je najvažnije je da smo pobedili i da izlazimo s tri boda", rekao je Milinković.

Crno-beli su do pobede došli preokretom "iz keca u dvojku", pošto je Voždovac vodio 1:0 na poluvremenu, ali je na kraju izgubio 1:2.

"Ova pobeda donosi mir, jer nam sledi novi evropski izazov, a posle toga i Čukarički", istakao je Milinković.

Komentari / 0

Ostavite komentar