Жељо остао без предсједника!!!

Алмир Гредић поднио оставку на мјесто предсједника ФК Жељезничар.

Фудбал 28.09.2015 | 21:00
Жељо остао без предсједника!!!

Након пораза од Травника у мечу 10. кола Премијер лиге Босне и Херцеговине, Алмир Гредић је поднио неопозиву оставку на мјесто предсједника ФК Жељезничар.

До наредне Скупштине која је у децембру, први човјек Клуба ће бити потпредсједник Скупштине и члан УО, Ермин Пешто.

" Након три године проведене на позицији предсједника Клуба, подносим неопозиву оставку. Клуб је консолидован и финансијски стабилан, очито као такав постао је интересантан многима. Тек када је услиједила потпуна финансијска стабилизација, почели су се појављивати проблеми, од разних душебрижника (истих оних који су довели Клуб пред гашење, са 8 милиона КМ дуга), којих нигдје није било када су се нагомилани проблеми (дугови) рјешавали. Због приватних и пословних обавеза нисам више у могућности максимално се посветити вођењу Клуба", казао је Алмир Гредић додавши:

"Захваљујем се својим сарадницима и желим им све најбоље у даљем раду".

До наредне Скупштине која је у децембру, први човјек Клуба ће бити потпредсједник Скупштине и члан УО, Ермин Пешто.

"Клуб има постављен систем и дефинисане процедуре. Свјесни смо проблема у спортском сегменту, које ћемо пребродити као и остале изазове до сада. У децембру ћемо имати изборну скупштину гдје ћемо одабрати нову скупштину и нови УО који ће клуб водити наредне четири године", рекао је Ермин Пешто.

Коментари / 0

Оставите коментар