Главобоља за Рому и "Змајеве"!

Тренер Роме Руди Гарсија има великих проблема са састављањем екипе, с обзиром да је чак осам првотимаца повријеђено. Селектор БиХ Мехмед Баждаревић без Едина Џеке против Велса и Кипра!

Фудбал 28.09.2015 | 17:00
Главобоља за Рому и "Змајеве"!

Болница у редовима Роме.

Франческо Тоти и Един Џеко доживјели су повреде у дуелу са Карпијем (5:1) и тако се придружили неколицини првотимаца који су одраније из истих разлога ван терена.

Тренер "вучице" Руди Гарсија не може да рачуна на Кевина Стротмана, Војчека Шћешног, Антонија Ридигера, Алесандра Флоренција, Сејду Кеиту, Леандра Кастана, а сада ни на Тотија и Џеку.

Према првим прогнозама, капитен "вучице" мораће да паузира два мјесеца, док повреда бх. репрезентативца, срећом, није толико опасна.

Ипак, Џеко је повриједио лигаменте десног кољена, па ће и он морати на принудну паузу, која ће трајати три до четири седмице.

"Дијамант" ће тако пропустити меч другог кола Лиге шампиона, у којем Рома у уторак гостује у Бјелорусији БАТЕ Борисову, те мечеве у Серији А против Палерма и Емполија.

Репрезентацију Босне и Херцеговине 10. октобра очекује квалификациони дуел за ЕУРО 2016 против Велса, а тако да ни селектор Мехмед Баждаревић моћи да рачуна на капитена "змајева", као ни три дана касније, када БиХ гостује на Кипру.

Коментари / 0

Оставите коментар