Поледица: Боље да не играмо овакав фудбал у Србији!

Први човек синдиката професионалних фудбалера "Независност" каже да држава може да докаже нерегуларности - ако хоће.

Фудбал 28.09.2015 | 18:20
Поледица: Боље да не играмо овакав фудбал у Србији!

Мирко Поледица гласа за увођење ванредног стања у српски фудбал!

Некадашњи фудбалер, сада председник синдиката професионалаца "Независност", каже за дневни лист "Спорт" да је пре почетка утакмице ОФК Београд - Спартак (2:0) имао велики број "дојава" да се на Карабурми догађа нешто неуобичајено.

Суботичани су изашли на терен са другом поставом и изгубили меч 11. кола, уз неискоришћен пенал при резултату 1:0 за ОФК.

"Моје питање гласи - где све ово води? Био сам запањен када сам видео ко је све играо за Спартак, ко није... Па, није Спартак што и Црвена звезда, па да може да састави два јака тима", изјавио је Поледица за "Спорт".

Он је свестан да је и раније било сумњи у регуларност првенства и појединих утакмица, али да нико није сносио последице, чак ни када се цела земља смејала догађајима на терену.

Фудбалске власти и држава увек користе исто оправдање - нема доказа!

"Да се разумемо, све ово јесте тешко доказати, али ако држава то хоће, онда и може. У Пољској су у једном дану привели велики број играча и решили проблем. Боље је да не играмо и да се уведе ванредно стање у клупском фудбалу, него да гледамо оне који нам се отворено ругају", поручује Мирко Поледица.

На потезу су директор Суперлиге Владимир Булатовић, потпредседник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза...

Коментари / 0

Оставите коментар