Poledica: Bolje da ne igramo ovakav fudbal u Srbiji!

Prvi čovek sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" kaže da država može da dokaže neregularnosti - ako hoće.

Fudbal 28.09.2015 | 18:20
Poledica: Bolje da ne igramo ovakav fudbal u Srbiji!

Mirko Poledica glasa za uvođenje vanrednog stanja u srpski fudbal!

Nekadašnji fudbaler, sada predsednik sindikata profesionalaca "Nezavisnost", kaže za dnevni list "Sport" da je pre početka utakmice OFK Beograd - Spartak (2:0) imao veliki broj "dojava" da se na Karaburmi događa nešto neuobičajeno.

Subotičani su izašli na teren sa drugom postavom i izgubili meč 11. kola, uz neiskorišćen penal pri rezultatu 1:0 za OFK.

"Moje pitanje glasi - gde sve ovo vodi? Bio sam zapanjen kada sam video ko je sve igrao za Spartak, ko nije... Pa, nije Spartak što i Crvena zvezda, pa da može da sastavi dva jaka tima", izjavio je Poledica za "Sport".

On je svestan da je i ranije bilo sumnji u regularnost prvenstva i pojedinih utakmica, ali da niko nije snosio posledice, čak ni kada se cela zemlja smejala događajima na terenu.

Fudbalske vlasti i država uvek koriste isto opravdanje - nema dokaza!

"Da se razumemo, sve ovo jeste teško dokazati, ali ako država to hoće, onda i može. U Poljskoj su u jednom danu priveli veliki broj igrača i rešili problem. Bolje je da ne igramo i da se uvede vanredno stanje u klupskom fudbalu, nego da gledamo one koji nam se otvoreno rugaju", poručuje Mirko Poledica.

Na potezu su direktor Superlige Vladimir Bulatović, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza...

Komentari / 0

Ostavite komentar