Кривична пријава против Терзићевог возача, повредио је четворицу полицајаца!

Полиција ће против В.Ј, возача Звездана Терзића, поднети кривичну пријаву јер је службеним “мерцедесом” ударио возило МУП-а.

Фудбал 28.09.2015 | 14:40
Кривична пријава против Терзићевог возача, повредио је четворицу полицајаца!

У полицији наводе да је 26. септембра око 18.15 на раскрсници улица Љутице Богдана и Рајка Митића у Београду дошло до саобраћајне несреће када се аутомобил “мерцедес“, којим је управљао В. Ј, није зауставило на знак „Стоп“, након чега је налетело на службено возило МУП-а. Том приликом, како наводе у МУП-у, повређена су четворица полицајаца.

Каснијом истрагом утврђено је да је аутомобил “мерцедес“ возио возач Звездана Терзића, директора Црвене Звезде у оставци. У полицији кажу да ће против возача В.Ј. "бити поднета кривична пријава због сумње да је починио кривично дело угрожавања јавног саобраћаја”.

Терзићу и тројици његових колега суди се по оптужници да су злоупотребом службеног положаја противправно присвојили више милиона евра од трансфера фудбалера ОФК Београда Вање Грубача, Срђана Станића и Бранислава Ивановића у иностране клубове. Ово суђење у Вишим суду у Београду, почело је још у јануару 2011.

Коментари / 0

Оставите коментар