Krivična prijava protiv Terzićevog vozača, povredio je četvoricu policajaca!

Policija će protiv V.J, vozača Zvezdana Terzića, podneti krivičnu prijavu jer je službenim “mercedesom” udario vozilo MUP-a.

Fudbal 28.09.2015 | 14:40
Krivična prijava protiv Terzićevog vozača, povredio je četvoricu policajaca!

U policiji navode da je 26. septembra oko 18.15 na raskrsnici ulica Ljutice Bogdana i Rajka Mitića u Beogradu došlo do saobraćajne nesreće kada se automobil “mercedes“, kojim je upravljao V. J, nije zaustavilo na znak „Stop“, nakon čega je naletelo na službeno vozilo MUP-a. Tom prilikom, kako navode u MUP-u, povređena su četvorica policajaca.

Kasnijom istragom utvrđeno je da je automobil “mercedes“ vozio vozač Zvezdana Terzića, direktora Crvene Zvezde u ostavci. U policiji kažu da će protiv vozača V.J. "biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanja javnog saobraćaja”.

Terziću i trojici njegovih kolega sudi se po optužnici da su zloupotrebom službenog položaja protivpravno prisvojili više miliona evra od transfera fudbalera OFK Beograda Vanje Grubača, Srđana Stanića i Branislava Ivanovića u inostrane klubove. Ovo suđenje u Višim sudu u Beogradu, počelo je još u januaru 2011.

Komentari / 0

Ostavite komentar