Звезда подсећа навијаче на сљедеће...

За Реал у продају иду 3.000 карата, а не 20.000! Кошаркаши Црвене звезде одбрану титуле у АБА лиги почињу утакмицом са Мега Лексом у дворани „Пионир“, а клуб је упутио позив навијачима да обезбеде сезонске улазнице.

Кошарка 28.09.2015 | 14:20
Звезда подсећа навијаче на сљедеће...

"Менаџмент и управа клуба, потрудили су се и у прошлим годинама, па и пред сезону која стиже, да обезбеде максималан комфор свима који желе да гледају утакмице Црвене звезде, али и да им олакшају могућност да дођу до сезонске улазнице. Сви власници сезонских улазница тако су осигурали своје место пред мечеве са Реалом, Фенербахчеом, Бајерном...дербије у АБА лиги са екипама Цедевите, Будућности, Партизана, мечеве у завршници домаће лиге, потенцијалне утакмице у ТОП 16 фази Евролиге или завршници Еврокупа", наводи се на сајту клуба, и додаје:

"Због тога, подсећамо све заинтересоване, да се продаја сезонских улазница завршава почетком октобра. Куповином сезонске карте, обезбеђујете себи сигурно место за скоро 40 утакмица КК Црвена звезда у новој сезони.
Још једном подсећамо и на чињеницу, да куповином сезонске улазнице директно помажете свом клубу да буде још бољи, конкурентан са највећим клубовима у Европи, али и да Вам омогући у складу са својим могућностима и капацитетом дворане у којој игра, комфор и забаву достојну реномеа и величине клуба какав је Црвена звезда. Подсетимо, уз сваку сезонску улазницу, сваки купац добија и чланску карту Звездаш."

Осим у просторијама клуба на Малом Калемегдану (радно време од понедељка до петка од 10-20, и субота од 10-18), сезонске улазнице могу се купити и на продајним местима Евентима, и преко званичног сајта „Евентима“, уз доставу на кућну адресу.

"Посебно наглашавамо да власници претплатних карата из прошле сезоне имају попуст у износу од 900 динара. Такође, годишње улазнице за сезону 2015/2016 ће осим готовином моћи да се плаћају и платним картицама, а за власнике кредитних картица Комерцијалне банке и Банке Интеза омогућена је куповина на три или шест месечних рата и то без камате", саопштио је клуб.

Акција са свим погодностима траје још 5 дана, након тога КК Црвена звезда Телеком, остатак карата, до пуног капацитета дворане „Пионир“ пустиће у слободну продају, међутим, овога пута, за гостовање актуелног шампиона Европе Реала из Мадрида, у слободној продаји, наћи ће се око 3000 улазница, а не 20.000 као 2. јануара ове године, када је шпански великан дочекан у Комбанк Арени.

Коментари / 0

Оставите коментар