Zvezda podseća navijače na sljedeće...

Za Real u prodaju idu 3.000 karata, a ne 20.000! Košarkaši Crvene zvezde odbranu titule u ABA ligi počinju utakmicom sa Mega Leksom u dvorani „Pionir“, a klub je uputio poziv navijačima da obezbede sezonske ulaznice.

Košarka 28.09.2015 | 14:20
Zvezda podseća navijače na sljedeće...

"Menadžment i uprava kluba, potrudili su se i u prošlim godinama, pa i pred sezonu koja stiže, da obezbede maksimalan komfor svima koji žele da gledaju utakmice Crvene zvezde, ali i da im olakšaju mogućnost da dođu do sezonske ulaznice. Svi vlasnici sezonskih ulaznica tako su osigurali svoje mesto pred mečeve sa Realom, Fenerbahčeom, Bajernom...derbije u ABA ligi sa ekipama Cedevite, Budućnosti, Partizana, mečeve u završnici domaće lige, potencijalne utakmice u TOP 16 fazi Evrolige ili završnici Evrokupa", navodi se na sajtu kluba, i dodaje:

"Zbog toga, podsećamo sve zainteresovane, da se prodaja sezonskih ulaznica završava početkom oktobra. Kupovinom sezonske karte, obezbeđujete sebi sigurno mesto za skoro 40 utakmica KK Crvena zvezda u novoj sezoni.
Još jednom podsećamo i na činjenicu, da kupovinom sezonske ulaznice direktno pomažete svom klubu da bude još bolji, konkurentan sa najvećim klubovima u Evropi, ali i da Vam omogući u skladu sa svojim mogućnostima i kapacitetom dvorane u kojoj igra, komfor i zabavu dostojnu renomea i veličine kluba kakav je Crvena zvezda. Podsetimo, uz svaku sezonsku ulaznicu, svaki kupac dobija i člansku kartu Zvezdaš."

Osim u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu (radno vreme od ponedeljka do petka od 10-20, i subota od 10-18), sezonske ulaznice mogu se kupiti i na prodajnim mestima Eventima, i preko zvaničnog sajta „Eventima“, uz dostavu na kućnu adresu.

"Posebno naglašavamo da vlasnici pretplatnih karata iz prošle sezone imaju popust u iznosu od 900 dinara. Takođe, godišnje ulaznice za sezonu 2015/2016 će osim gotovinom moći da se plaćaju i platnim karticama, a za vlasnike kreditnih kartica Komercijalne banke i Banke Inteza omogućena je kupovina na tri ili šest mesečnih rata i to bez kamate", saopštio je klub.

Akcija sa svim pogodnostima traje još 5 dana, nakon toga KK Crvena zvezda Telekom, ostatak karata, do punog kapaciteta dvorane „Pionir“ pustiće u slobodnu prodaju, međutim, ovoga puta, za gostovanje aktuelnog šampiona Evrope Reala iz Madrida, u slobodnoj prodaji, naći će se oko 3000 ulaznica, a ne 20.000 kao 2. januara ove godine, kada je španski velikan dočekan u Kombank Areni.

Komentari / 0

Ostavite komentar