ШПА: Камени и Малага зауставили Реал!

Фудбалери Реал Мадрида направили су и други кикс ове сезоне играјући без голова против Малаге у 11. колу шпанске Примере.

Фудбал 26.09.2015 | 21:20
ШПА: Камени и Малага зауставили Реал!

Реалови нестварни промашаји: Роналдо ће добро упамтити Малагу, Барселона остала на првом месту! Податак да је Краљевски клуб имао тачно 30 удараца ка голу ривала довољно описује надмоћ домаћина на овој утакмици, али ниједан од укпно девет удараца у оквир гола гостију није завршио иза леђа Каменог - 0:0.

Просто је невероватно како је утакмица између Реала из Мадрида и Малаге завршена резултатом 0:0. Мадриђани су имали невероватан број прилика, које је просто било немогуће избројити, а улога апсолутног трагичара утакмице припала је Кристијану Роналду, који ће вечерашњу утакмицу са Малагом памтити до краја сезоне - 0:0.

О томе колико га вечерас није хтео гол говори и чињеница да је на крају утакмице из чистог револта зарадио жути картон.

Домаћину није помогло ни искључење Нордина Арамбата у 77. минуту, у прилике до краја утакмице, поред Роналда улазили су и Бензема и Иско, али је мрежа Карлоса Каменог остала просто зачарана.

Податак да је Краљевски клуб имао тачно 30 удараца ка голу ривала довољно описује надмоћ домаћина на овој утакмици, али ниједан од укпно девет удараца у оквир гола гостију није завршио иза леђа камерунског чувара мреже.

Мадриђани су тако пропустили идеалну прилику да поново претекну Барселону на табели, посебно што их у наредном колу очекује градски дерби са Атлетиком на Калдерону. У међувремену играју са Малмеом у Лиги шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар