ŠPA: Kameni i Malaga zaustavili Real!

Fudbaleri Real Madrida napravili su i drugi kiks ove sezone igrajući bez golova protiv Malage u 11. kolu španske Primere.

Fudbal 26.09.2015 | 21:20
ŠPA: Kameni i Malaga zaustavili Real!

Realovi nestvarni promašaji: Ronaldo će dobro upamtiti Malagu, Barselona ostala na prvom mestu! Podatak da je Kraljevski klub imao tačno 30 udaraca ka golu rivala dovoljno opisuje nadmoć domaćina na ovoj utakmici, ali nijedan od ukpno devet udaraca u okvir gola gostiju nije završio iza leđa Kamenog - 0:0.

Prosto je neverovatno kako je utakmica između Reala iz Madrida i Malage završena rezultatom 0:0. Madriđani su imali neverovatan broj prilika, koje je prosto bilo nemoguće izbrojiti, a uloga apsolutnog tragičara utakmice pripala je Kristijanu Ronaldu, koji će večerašnju utakmicu sa Malagom pamtiti do kraja sezone - 0:0.

O tome koliko ga večeras nije hteo gol govori i činjenica da je na kraju utakmice iz čistog revolta zaradio žuti karton.

Domaćinu nije pomoglo ni isključenje Nordina Arambata u 77. minutu, u prilike do kraja utakmice, pored Ronalda ulazili su i Benzema i Isko, ali je mreža Karlosa Kamenog ostala prosto začarana.

Podatak da je Kraljevski klub imao tačno 30 udaraca ka golu rivala dovoljno opisuje nadmoć domaćina na ovoj utakmici, ali nijedan od ukpno devet udaraca u okvir gola gostiju nije završio iza leđa kamerunskog čuvara mreže.

Madriđani su tako propustili idealnu priliku da ponovo preteknu Barselonu na tabeli, posebno što ih u narednom kolu očekuje gradski derbi sa Atletikom na Kalderonu. U međuvremenu igraju sa Malmeom u Ligi šampiona.

Komentari / 0

Ostavite komentar