БЛ: Пораз Аугсбурга пред Партизан, Бајернова рутина!

Фудбалери Аугсбурга, противника Партизана у 2. колу ЛЕ, поражени су од Хофенхајма са 3:1 на свом терену у седмом колу немачке Бундеслиге.

Фудбал 26.09.2015 | 20:00
БЛ: Пораз Аугсбурга пред Партизан, Бајернова рутина!

Бранилац трофеја Бајерн Минхен био је убедљив на гостовању Мајнцу 3:0, као и Бајер Леверкузен у Бремену.

Борусија Менхенгладбах уписала је другу победу у сезони и то над Шалкеом 3:1, а меч између Волфбурга и Хановера завршен је беу победника – 1:1.

Аугбург, који се у четртак састаје од 19 часова састаје са Партизаном, везао је други пораз у сезони. Победу Хофенхајму донео је двоструки стрелац Фоланд у 10. и 68. минуту, а трећи погодак за своју екипу постигао је Шмид у 73. Једини гол за домаће дао је Ја-Чеол у 38. минуту.

Аугсбург је пао на 16. место на табели и има четири бода, док је Хофенхајм после прве победе у сезони на позицији више и са бодом више.

Бајерн је наставио тријумфални низ, забележена је још једна убедљива победа и то над Мајнцом са 3:0. Левандовски је наставио да блиста и забележио нова два поготка, у 51. и 63. минуту. Коначан резултат поставио је Коман у 68.

Резултат је могао да буде и убедљивији да Томас Милер није промашио једанаестерац у 21. минуту. Немачки фудбалер је шутирао преко гола, а претходно је у казненом простору оборен Коман.

Волфсбург никако не може да пронађе праву форму која је ову екипу красила прошле сезоне, забележен је трећи реми у сезони на мечу са Хановером - 1:1.

Бајер је, с друге стране, везао другу победу после три узастопна пораза. Екипи из Леверкузена требало је око пола сата игре за убедљиу победу. Мрежу домаћих "начео" је Мехмеди у 31. минуту, наставио је Бранд у 58, а коначан резултат поставио је Кампл у 65.

Још једна победа гостујућих фудбалера, на Мерцедес Бенц арени, Борусија Менхенгладбах победила је Штутгарт са 3:1.

Бундеслига, 7. коло:

Аугсбург – Хофенхајм 1:3
Вердер – Леверкузен 0:3
Мајнц – Бајерн 0:3
Штутгарт - Борусија Менхенгладбах 1:3
Волфсбург – Хановер 1:1
18.30 ХСВ - Шалке

Недеља:
15.30 Ајнтрахт – Херта
17.30 Дборсуија Дортмунд – Дармштад

Коментари / 0

Оставите коментар