BL: Poraz Augsburga pred Partizan, Bajernova rutina!

Fudbaleri Augsburga, protivnika Partizana u 2. kolu LE, poraženi su od Hofenhajma sa 3:1 na svom terenu u sedmom kolu nemačke Bundeslige.

Fudbal 26.09.2015 | 20:00
BL: Poraz Augsburga pred Partizan, Bajernova rutina!

Branilac trofeja Bajern Minhen bio je ubedljiv na gostovanju Majncu 3:0, kao i Bajer Leverkuzen u Bremenu.

Borusija Menhengladbah upisala je drugu pobedu u sezoni i to nad Šalkeom 3:1, a meč između Volfburga i Hanovera završen je beu pobednika – 1:1.

Augburg, koji se u četrtak sastaje od 19 časova sastaje sa Partizanom, vezao je drugi poraz u sezoni. Pobedu Hofenhajmu doneo je dvostruki strelac Foland u 10. i 68. minutu, a treći pogodak za svoju ekipu postigao je Šmid u 73. Jedini gol za domaće dao je Ja-Čeol u 38. minutu.

Augsburg je pao na 16. mesto na tabeli i ima četiri boda, dok je Hofenhajm posle prve pobede u sezoni na poziciji više i sa bodom više.

Bajern je nastavio trijumfalni niz, zabeležena je još jedna ubedljiva pobeda i to nad Majncom sa 3:0. Levandovski je nastavio da blista i zabeležio nova dva pogotka, u 51. i 63. minutu. Konačan rezultat postavio je Koman u 68.

Rezultat je mogao da bude i ubedljiviji da Tomas Miler nije promašio jedanaesterac u 21. minutu. Nemački fudbaler je šutirao preko gola, a prethodno je u kaznenom prostoru oboren Koman.

Volfsburg nikako ne može da pronađe pravu formu koja je ovu ekipu krasila prošle sezone, zabeležen je treći remi u sezoni na meču sa Hanoverom - 1:1.

Bajer je, s druge strane, vezao drugu pobedu posle tri uzastopna poraza. Ekipi iz Leverkuzena trebalo je oko pola sata igre za ubedljiu pobedu. Mrežu domaćih "načeo" je Mehmedi u 31. minutu, nastavio je Brand u 58, a konačan rezultat postavio je Kampl u 65.

Još jedna pobeda gostujućih fudbalera, na Mercedes Benc areni, Borusija Menhengladbah pobedila je Štutgart sa 3:1.

Bundesliga, 7. kolo:

Augsburg – Hofenhajm 1:3
Verder – Leverkuzen 0:3
Majnc – Bajern 0:3
Štutgart - Borusija Menhengladbah 1:3
Volfsburg – Hanover 1:1
18.30 HSV - Šalke

Nedelja:
15.30 Ajntraht – Herta
17.30 Dborsuija Dortmund – Darmštad

Komentari / 0

Ostavite komentar