Божић најавио појачања: Овај тим чека доста рада!

Утисци новог тренера црно-белих после пораза од Асвела...

Кошарка 27.09.2015 | 14:20
Божић најавио појачања: Овај тим чека доста рада!

Очекивано, Партизан је поражен у полуфиналу Апарти сити купа. Црно-бели су убедљиво изгубили полуфинални дуел од Асвела (53:79), али с обзиром да им је екипа тек у стварању и да су јој недостајали Едо Мурић и Михаило Андрић, те да се права појачања тек чекају нико у Хумској 1 не очајава.

Тренер Петар Божић каже да ће форма његовог тима ићи само узлазном путањом оног тренутка кад садашњи састав добије свежу крв.

„Одиграли смо меч против веома квалитетне екипе која спада међу најбоље тимове у Француској. Асвел је приказао добру игру и агресивност на коју ми нисмо одговорили на прави начин. Овај тим Партизана очекује још доста рада, захваљујући којем верујем да ћемо, уз још нека појачања, доћи до жељеног нивоа”, коментар је тренера Петар Божића после меча у Француској.

У Партизановом тиму најефикаснији је био Адин Врабац, који се налази на пробном раду. Репрезентативац Босне и Херцеговине постигао је 12 поена, а уз њега једини двоцифрени код црно-белих био је Вања Маринковић са десет. Повратник Чедомир Витковац је убацио девет, Андреја Милутиновић седам, новајлија Магдевски и Копривица по шест, Божо Ђумић два, док је Јанос Кузелоглу остао на једном поену.

С обзиром да на турниру у Нанту није предвиђена утакмица за треће место већ само финале Партизан је завршио учешће на Апарт сити купу, али ће у Француској, ипак, одиграти још један контролни сусрет. У недељу од 17 часова ривал црно-белима биће Шоле.

Клуб из Хумске нову сезону почиње гостовањем Металцу у Ваљеву у петак 2. октобра од 21 сат, у првом колу Јадранске лиге.

Коментари / 0

Оставите коментар