Božić najavio pojačanja: Ovaj tim čeka dosta rada!

Utisci novog trenera crno-belih posle poraza od Asvela...

Košarka 27.09.2015 | 14:20
Božić najavio pojačanja: Ovaj tim čeka dosta rada!

Očekivano, Partizan je poražen u polufinalu Aparti siti kupa. Crno-beli su ubedljivo izgubili polufinalni duel od Asvela (53:79), ali s obzirom da im je ekipa tek u stvaranju i da su joj nedostajali Edo Murić i Mihailo Andrić, te da se prava pojačanja tek čekaju niko u Humskoj 1 ne očajava.

Trener Petar Božić kaže da će forma njegovog tima ići samo uzlaznom putanjom onog trenutka kad sadašnji sastav dobije svežu krv.

„Odigrali smo meč protiv veoma kvalitetne ekipe koja spada među najbolje timove u Francuskoj. Asvel je prikazao dobru igru i agresivnost na koju mi nismo odgovorili na pravi način. Ovaj tim Partizana očekuje još dosta rada, zahvaljujući kojem verujem da ćemo, uz još neka pojačanja, doći do željenog nivoa”, komentar je trenera Petar Božića posle meča u Francuskoj.

U Partizanovom timu najefikasniji je bio Adin Vrabac, koji se nalazi na probnom radu. Reprezentativac Bosne i Hercegovine postigao je 12 poena, a uz njega jedini dvocifreni kod crno-belih bio je Vanja Marinković sa deset. Povratnik Čedomir Vitkovac je ubacio devet, Andreja Milutinović sedam, novajlija Magdevski i Koprivica po šest, Božo Đumić dva, dok je Janos Kuzeloglu ostao na jednom poenu.

S obzirom da na turniru u Nantu nije predviđena utakmica za treće mesto već samo finale Partizan je završio učešće na Apart siti kupu, ali će u Francuskoj, ipak, odigrati još jedan kontrolni susret. U nedelju od 17 časova rival crno-belima biće Šole.

Klub iz Humske novu sezonu počinje gostovanjem Metalcu u Valjevu u petak 2. oktobra od 21 sat, u prvom kolu Jadranske lige.

Komentari / 0

Ostavite komentar