Фали Рамадани открио сљедеће...!

Бенфика хоће Луку Јовића, од Андрије Живковића је одустала! „Проблем је што Лука тренутно не игра, то би могло да утиче на цену“, рекао је за Информер познати менаџер.

Фудбал 27.09.2015 | 14:00
Фали Рамадани открио сљедеће...!

Бенфика је суђена Луки Јовићу! Менаџер суперталентованог нападача Црвене звезде Фали Рамадани открио је у разговору за дневни лист Информер да је великан из Лисабона јако заинтересован за Јовића, али да још није било конкретних разговора.

Јовић има уговор са клубом са Маракане до 2018.године, а Црвена звезда је продала 70 посто уговора младог нападача. Такође, Рамадани је открио да је Бенфика одустала од довођења најбољег играча Партизана Андрије Живковића.

„Бенфика се распитивала о Луки Јовићу, али до преговора још није дошло. Сви разговори били су везани искључиво за играчке квалитете тог фудбалера. Јовић им се допада, али желе да га виде на још неколико утакмица да би донели коначну одлуку. С друге стране, он сад практично и не игра, тако да је све то далеко од реализације. Не могу ни да претпоставим колико ће Звезда да заради јер о условима још нисмо причали. Све је засад на интересовању, али никаквих конкретних преговора није било. Углавном, колико год да буде, Звезди иде 30 посто“, рекао је Рамадани за Информер

Осим Јовића, у везу са Бенфиком довођен је и фудбалер Партизана Андрија Живковић. За офанзивног везисту црно – белих чак је стизала и конкретна понуда од шест милиона евра, што је нова управа у Хумској глатко одбила.

„Бенфика је била заинтересована за Живковића, али колико знам више није. Они су чак слали понуду за њега, али Партизан није хтео ни да чује. Португалци нису желели да повећају понуду и окренули су се другим фудбалерима“, додао је Рамадани.

Коментари / 0

Оставите коментар