Fali Ramadani otkrio sljedeće...!

Benfika hoće Luku Jovića, od Andrije Živkovića je odustala! „Problem je što Luka trenutno ne igra, to bi moglo da utiče na cenu“, rekao je za Informer poznati menadžer.

Fudbal 27.09.2015 | 14:00
Fali Ramadani otkrio sljedeće...!

Benfika je suđena Luki Joviću! Menadžer supertalentovanog napadača Crvene zvezde Fali Ramadani otkrio je u razgovoru za dnevni list Informer da je velikan iz Lisabona jako zainteresovan za Jovića, ali da još nije bilo konkretnih razgovora.

Jović ima ugovor sa klubom sa Marakane do 2018.godine, a Crvena zvezda je prodala 70 posto ugovora mladog napadača. Takođe, Ramadani je otkrio da je Benfika odustala od dovođenja najboljeg igrača Partizana Andrije Živkovića.

„Benfika se raspitivala o Luki Joviću, ali do pregovora još nije došlo. Svi razgovori bili su vezani isključivo za igračke kvalitete tog fudbalera. Jović im se dopada, ali žele da ga vide na još nekoliko utakmica da bi doneli konačnu odluku. S druge strane, on sad praktično i ne igra, tako da je sve to daleko od realizacije. Ne mogu ni da pretpostavim koliko će Zvezda da zaradi jer o uslovima još nismo pričali. Sve je zasad na interesovanju, ali nikakvih konkretnih pregovora nije bilo. Uglavnom, koliko god da bude, Zvezdi ide 30 posto“, rekao je Ramadani za Informer

Osim Jovića, u vezu sa Benfikom dovođen je i fudbaler Partizana Andrija Živković. Za ofanzivnog vezistu crno – belih čak je stizala i konkretna ponuda od šest miliona evra, što je nova uprava u Humskoj glatko odbila.

„Benfika je bila zainteresovana za Živkovića, ali koliko znam više nije. Oni su čak slali ponudu za njega, ali Partizan nije hteo ni da čuje. Portugalci nisu želeli da povećaju ponudu i okrenuli su se drugim fudbalerima“, dodao je Ramadani.

Komentari / 0

Ostavite komentar