Ове славне љепотице криле су страшну тајну

На први поглед, живот супермодела делује као да је из снова. Ове лепотице увек су савршено сређене, посао им је да позирају и за то су увек добро плаћене. Да није све тако бајно сведоче бројни скандали са дрогом у које су славне манекенке биле уплетене.

Свијет 26.09.2015 | 08:20
Ове славне љепотице криле су страшну тајну

Овим славним лепотицама сви су завидели, а оне су криле мрачну тајну - да су зависнице.

Ана Никол Смит

 

Имала је турбулентну и успешну каријеру као манекенка, али и као глумица. Прославила се секси фоткама у Плејбоју, удала се за милионера, њене слике красилие су магазине, а филмске понуде су пљуштале.

Нажалост, њен живот завршио се трагично. Ана Никол Смит преминула је 8. фебруара 2007. од предозирања. Откривено је да је свакодневно конзумирала велике количине лекова.

Џенис Дикинсон

Самопроглашени први супермодел на свету седамдесетих и осамдесетих доминирала је модном индустријом. Касније је открила да је била жртва сексуалног злостављања, као и да је на врхунцу каријере била зависник од дроге и алкохола.

- Цео дан сам радила, а ноћу сам била у проводу. На сваком снимању било је алкохола, као и много кокаина - испричала је она.

Осим кокаина, Џенис је била зависна и од пилула за спавање, а недавно је открила да ју је Бил Козби дрогирао и силовао 1982. године.

Наоми Кемпбел

 

Била је једна од најтраженијих манекенки касних осамдесетих и деведесетих. Ипак, осим запањујуће лепоте и успеха на модној писти, позната је и по проблематичном понашању.

Године 1999. пријавила се на клинику за одвикавање од наркотика. Верује се да је зависност од кокаина проузроковала и друге проблеме са законом, укључујући и физички напад на личну асистенткињу.

Амбер Валета

 

Ова лепотица сарађивала је са најпознатијим модним кућама, а данас је успешна глумица. Једном приликом открила је да је први пут пробала марихуану када је имала само десет година. Са 18, када је њена каријера била на врхунцу, постала је зависница од кокаина и алкохола.

- Бавила сам се послом где су дрога и алкохол били широко прихваћени - казала је она.

Ипак, успела је да се извуче из канџи зависности у 25 години.

Џија Каранџи

О њој је снимљен филм "Џија" из 1998, са Анђелином Џоли у главној улози. Џија је била манекенка касних седамдесетих и раних осамдесетих, која је красила насловнице престижних модних магазина.

Уживала је велики успех, и била је редован гост елитних клубова, у којима је почела да користи кокаин, а касније и хероин. Каријера је почела да јој пропада када се заразила ХИВ-ом. Преминула је 1986. године.

Џенифер Хименез

Америчка манекенка аргентинског порекла рано се одала пороцима. Са само 12 година почела је да пије, а у 18. је експериментисала са наркотицима. Појавила се у филму "Блоw" (2001) са Џонијем депом. Годинама је покушавала да излечи зависност, и због тога се угојила.

У једном периоду имала је преко 110 килограма. Ипак, на крају је успела да добије битку са наркотицима, али и да се реши вишка килограма и поврати своју фигуру.

Кејт Мос

Лепа Британка откривена је 1998. када је имала 14 година. Прославила се раних деведесетих и постала једна од најуспешнијих и најплаћенијих манекенки икада. Све док нису објављене њене фотографије на којима шмрче кокаин. Бројне модне куће раскинуле су уговоре са њом, а Кејт је отишла на рехабилитацију.

Ипак, неких порока није успела да се речи, па је и даље можете видети са алкохолом и цигаретама.

Извор: Блиц

 

Коментари / 0

Оставите коментар