Бјека оплео и по Управи и по играчима!

Прелазног рока у Партизану није ни било, играчи да се спусте на земљу! “Криви су сви!“, категоричан је бивши спортски директор црно-белих!

Фудбал 26.09.2015 | 23:20
Бјека оплео и по Управи и по играчима!

Јавност чека "главу" Зорана Милинковића, али чувени функционер Партизана Ненад Бјековић сматра да смена шефа струке неће преко ноћи решити проблеме у Хумској јер су за само пет победа из првих 10 кола Суперлиге криви и остали у клубу, а не само тренер. Управа под број један, али и играчи, каже Бјековић у интервјуу за дневни лист Спорт.
"Спустио бих појединце на земљу, да виде где су дошли и чији дрес носе! Није то ничија прћија да се понаша како хоће. Партизан мора да буде изнад сваког појединца", истиче Бјековић, али посебну пажњу посвећује људима у фотељама.

Јер како каже "атмосфера смрди од главе", па на питање о учинку руководства у прелазном року јасно одговара.
"Прелазни рок? Партизан га овог лета није ни имао, нити се оно што је урађено може окарактерисати под тим именом. У клубу као што је Паритзан то мора да се припрема месецима, па и годину унапред, да постоји идеја, план, да сесваки потезу добро модмери, односно да се испрати играч кога ангажујете... Не можете да радите тако озбиљан посао у последњим данима прелазног рока", категоричан је Бјековић.

То наравно не значи да је Милинковић ослобођен од кривице, па из Бјековићевог интервјуа Спорту издвајамо и следећи цитат.
"Кривица тренера постоји и то мора да се каже! Капа доле за резултате у Европи, али Партизан има далеко бољи тим но што показују резултати у Суперлиги. Тачније, има најбољи тим у Србији, а учинак је очајан".

Коментари / 0

Оставите коментар