Bjeka opleo i po Upravi i po igračima!

Prelaznog roka u Partizanu nije ni bilo, igrači da se spuste na zemlju! “Krivi su svi!“, kategoričan je bivši sportski direktor crno-belih!

Fudbal 26.09.2015 | 23:20
Bjeka opleo i po Upravi i po igračima!

Javnost čeka "glavu" Zorana Milinkovića, ali čuveni funkcioner Partizana Nenad Bjeković smatra da smena šefa struke neće preko noći rešiti probleme u Humskoj jer su za samo pet pobeda iz prvih 10 kola Superlige krivi i ostali u klubu, a ne samo trener. Uprava pod broj jedan, ali i igrači, kaže Bjeković u intervjuu za dnevni list Sport.
"Spustio bih pojedince na zemlju, da vide gde su došli i čiji dres nose! Nije to ničija prćija da se ponaša kako hoće. Partizan mora da bude iznad svakog pojedinca", ističe Bjeković, ali posebnu pažnju posvećuje ljudima u foteljama.

Jer kako kaže "atmosfera smrdi od glave", pa na pitanje o učinku rukovodstva u prelaznom roku jasno odgovara.
"Prelazni rok? Partizan ga ovog leta nije ni imao, niti se ono što je urađeno može okarakterisati pod tim imenom. U klubu kao što je Paritzan to mora da se priprema mesecima, pa i godinu unapred, da postoji ideja, plan, da sesvaki potezu dobro modmeri, odnosno da se isprati igrač koga angažujete... Ne možete da radite tako ozbiljan posao u poslednjim danima prelaznog roka", kategoričan je Bjeković.

To naravno ne znači da je Milinković oslobođen od krivice, pa iz Bjekovićevog intervjua Sportu izdvajamo i sledeći citat.
"Krivica trenera postoji i to mora da se kaže! Kapa dole za rezultate u Evropi, ali Partizan ima daleko bolji tim no što pokazuju rezultati u Superligi. Tačnije, ima najbolji tim u Srbiji, a učinak je očajan".

Komentari / 0

Ostavite komentar