"Додик ће злато поклонити унуку"

Иако је бањалучки Основни суд одбио да саслуша свједоке које је позвао лидер СДС-а Младен Босић, како би разоткрио криминал Милорада Додика, неки од тих свједока спремни су да јавности кажу шта знају.

Република Српска 25.09.2015 | 16:20
"Додик ће злато поклонити унуку"

"Мислили су да ћу, као и многи други, прећи у редове СНСД-а када су дошли на власт, па су пред мојим очима радили многе мутне радње", каже за БН телевизију Гордан Милинић бивши амбасадор БиХ у Русији и некадашњи шеф Представништва Републике Српске у Москви.

Додаје: "Нисам се продао и не бојим се да јавно кажем шта су радили. Пред мојим очима тадашњем премијеру Милораду Додику један руски бизнисмен уручио је лијепо упакован килограм злата.

Мислио сам да је то поклон за Републику Српску и да ће Додик то похранити у трезор Српске", каже Милинић, али га је запрепастила реакција Милорада Додика. Он је злато узео, захвалио се и рекао:" Одлично, ово ћу поклонити свом унуку".

Килограм злата није изгледа било довољно, па тај руски бизнисмен никада није имао неке велике послове у Српској.

Колика је људска похлепа показује и примјер другог, такође руског бизнисмена, који је желио да купи УНИС-ову фабрику у Рамићима код Бањалуке и "Борју" из Теслића, али на састанку са тадашњим премијером Српске Милорадом Додиком понуђено му је учешће у још једном пројекту.

"Додик нас је лијепо примио и саслушао, али је рекао да има бољи пројекат за тог бизнисмена који је хтио да улаже у привреду Српске.

Одвели су нас код Милета Радишића у Медицинску електронику", истиче Милинић и каже да је тада први пут видио Радишића те да им је он испред Медицинске електронике рекао: "Гледајте ово земљиште, одавде до хотела Босна. То је градска влада мени и Додику ставила на располагање.

Овдје ћемо нас двојца да градимо објекат од 200 хиљада квадрата. Треба нам 200 милиона. Премијер има паре, добили смо од Телекома 22 милиона гаранције за почетак, а касније ће бити још."

Гордан Милинић тврди да је Миле Радишић тражио од руског бизнисмена да уложи унапријед 10 милиона у пројекат, а кад уложи тих 10 милиона може да ради у Републици Српској шта хоће. Рус међутим није био вољан да улаже на невиђено у пројекат, који је данас познат као афера "Пицин парк".

Пропали су му и планови за УНИС и "Борју" иако је пристао, тврди Милинић, да 10 одсто свих својих послова у Српској преко фирме "Еделвејс Инвестмент" из Женеве препише на Милорада Додика, односно на његовог пријатеља Милета Радишића.

"Миле Радишић је отишао у Женеву, а након тога ме позвао у Москву да ми јави да је све потписано у тој фирми и да се посао сада може нормално радити. Улазница је направљена, Радишић односно Додик је власник 10 одсто свих послова и нема проблема", каже Милинић, али додаје да се све убрзо промијенило.

"Када сам након недуго времена дошао у Бањалуку да договарам почетак улагања у привреду Српске, позвао ме је Миле Радишић и саопштио да је 10 одсто мало и да треба дати 15 одсто. Руски бизнисмен је одустао од посла и рекао да не може да сарађује са таквим људима", каже Милинић.

Да је братска Русија омиљена земља за малверзације руководства Републике Српске, показује и примјер продаје Рафинерије и Нафтне индустрије Српске.

Милинић тврди да приватизација није извшена преко "Зарубежњефта", предузећа које је у власништву руске државе, већ је формирано предузеће ЊЕФТЕГАЗИНКОР,које су касније купиле разне приватне фирме међу којима је и фирма још једног Додиковог пријатеља "Инвест технологија" Душка Перовића.

Све су прилке да је за те трансакције послужио новац од продаје Телекома Српске. "Последње информације које имам говоре да Перовић сав новац из тих послова пребацује у Хондурас, те да је узео држављанство Хондураса", каже Милинић и тврди да су то подаци Државне безбједности Србије.

Право лице руководства Српске упознали су и представници фирме АЈСЛАНД ЕНЕРЏИ. У Српску су, тврди Милинић, дошли са банкарском гаранцијом од милијарду евра и били су заинтресовани за Термоелектрану "Гацко".

У то вријеме већ је био потписан уговор са ЧЕЗ-ом, али им је Милорад Додик обећао неку другу електрану у Српској, ако му омогуће сусрет са премијером Исланда.

Затражено - учињено. Састанак је организован након мјесец дана, али је Милинић остао забезекнут резултатом састанка.

"У току тог састанка мене је назвао генерални директор те компаније Арни Јенсен и рекао:"Господине амбасадоре овдје се дешавају чудне ствари.

Са вашим премијером је допутовао извјесни Владо Делић и дао нам је цедуљу са бројем жиро-рачуна на који треба да уплатимо милион евра за премијера Додика",каже Милинић.

Додик је, бар према тврдњама Милинића, остао без траженог милиона, а Република Српска без милијарде евра. Милинић тврди да је још низ примјера криминалних радњу врха Српске, али се многи људи боје да говоре.

Погледајте прилог из Дневника 2 БН ТВ

Интегрална изјава Гордана Милинића:

БН ТВ

 

Коментари / 114

Оставите коментар
Name

лк

25.09.2015 14:21

Јок,даће теби или народу !

ОДГОВОРИТЕ
Name

км

25.09.2015 15:50

Питање: Зашто је добио злато ?

Name

Немања

25.09.2015 19:07

Да ли вам је сада јасно засто Додик трази референдум о Суду и Тузиластву!?

Name

Стевановиц

25.09.2015 19:12

Да ли сада схватате засто Додик прицом о референдуму о Суду вуце за нос цијели српски народ? Да ли сада знате засто то није радио 10 година док је био власт у Сарајеву него бас сада када је изгубио? Да ли знате да је 10 година цутао док су Србе ловили? Откуд бас сада када му се близи хапсење да руси суд БиХ? Много питања за паметне, а ни једно за будале и оне који прате резимске медије!?

Name

Лаус-БЛ

25.09.2015 19:33

Ево засто се власт боји да изгуби власт!?

Name

Никола

25.09.2015 19:54

Цовјек као зива енциклопедија а "суд у Бањалуци одлуцио да да га не саслуса"Страсно!!! ХИТНО МИЈЕЊАТИ И ПРАВОСУДЈЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.К О Р У П Ц И Ј А!!!

Name

днк

25.09.2015 20:31

Охоооо!Па ево конкретних и валидних доказа од особе која је директно видјела и чула све набројано!Шта још теба,да Миле призна све па да га тек онда осудите!?Ово послати у Тужилашво БиХ и покренути истрагу.Будући директор Сипе нека хапси поменуте!Једноставно и праведно!

Name

Микаило

26.09.2015 06:38

Ста је кила злата? Боље да је поклони унуку него да унук буде наркоман.

Name

васо надаждин

26.09.2015 08:04

О Бозе какве бљувотине, по овоме се види да це Додик владати до 2022 године. Укро кило злата мозда је било кило и сто дека. Несретне опозиције!!!

Name

СТА ЈЕ СА ТАРГЕЛТИЈОМ

26.09.2015 11:31

Увјек је било да се унуце висе воли од сина-а код ронхилла наопако-сину 3.000.000. еура и унуку златну цоколаду која је јако, здрава за пробаву-мада с кољена на кољено-КРАДИ ДА ТЕ ЦЕО СВЕТ РАЗУМЕ.

Name

лаганица

26.09.2015 12:29

Додик само осликава какав смо народ, и какве смо ситне кукавицке дусе. Кад је досао на власт продао је све сто је могао и једно вријеме био моцан. Магарци га ковали у звијезе, обозавали. Сад истим тим магарцима баца референдуме, док цовјек ради посао. Не оптузујем превисе Додика који је најобицнији јефтини лопов, ког у затвор стрпало имало нормално друство. Овом стаду треба којекаквих рефендума и светковне демагогије јер је неспособно да се супростави икаквим нормалним проблемима. Ако је то дрзавно тузиластво икад требало то је онда сад. Нема никакве инстанце која иста мозе Баји.

Name

ХРАБРО

25.09.2015 14:28

ХРАБРО, НЕМА ШТА!!! ШТО ТО НИСИ РЕКАО ПРИЈЕ НЕГО ШТО СИ ПОСТАО "БИВШИ"?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко

25.09.2015 20:40

Зар је то поента, за Бога Милога, прице о томе да је Додик украо кило злата?

Name

Кемо

26.09.2015 17:37

Класика гдје Бивши постају Храбри и Поносни. Овај Храбро-Поносни је 20 година на функцијама што Бих што РС. Ето јадан трпио лоп лук јадник и ево сад се распричао кад је постао Бивши.

Name

нено

26.09.2015 18:40

Тако је, засто сада поциње прицати, сто није раније када је тако постен.

Name

Валентин Инзко

25.09.2015 14:32

Пад Миле Лактасенке !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели...

25.09.2015 19:45

Ево вам одговора засто Миле позива на укидање суда БиХ.Није ваљда да је неко помислио да је то због срба и злоцина,то је због овога и јос многих оваквих који се спремају да пропјевају и сацувају своју козу...Станковиц,Радисиц,Каја,Јариц,Јањетовиц,Ланако,Калдера...добро неко реце пун аутобус.

Name

Валентин Инзко

25.09.2015 20:51

Има њих свуда не само у РС-у него и у федерацији сви це они доци на ред !

Name

Е

25.09.2015 14:32

Дал´му треба јос злата има код једне бабе доста , само ју треба озенит ,заузврат !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шоја

25.09.2015 14:35

Халапљиви туљан, ојадио, распродао, покрао, као да је ове све његова приватна прћија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шоја

25.09.2015 14:39

Ред је да дадне и унуку ,кад је сину вец дао насе милионе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс

25.09.2015 14:40

Ста је спорно сто је добио, а сто није пријавио, па то не би нико ни пријавио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Граница

25.09.2015 15:23

Унеси ти килу злата која је тад вријефила око 40 000 € , немој пријавити и немој платити обавезе.

Name

ЕЛИОТ НЕС

25.09.2015 14:47

Миле је нови САНАДЕР!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Батман

26.09.2015 08:17

Санадер је мала маца за Милета и његову хорду пљацкаса,ускоро цете видјети и нецете вјеровати ста су резимски тајкуни и власт радили.

Name

Гастарбеитер

25.09.2015 14:53

Људи можемо да га не волимо и да се не слаземо са његовом политиком али немојмо да смо толико глупи ко данас поклања кило злата. Ко је Милорад Додик да му неко тако несто поклања није Додик преседник Америке да има утицај над цијелим свијетом. А и ви који преносите такве глупости сврставате се у најневредније таблоиде као сто је свет гдје је 99% написаног трац или лаз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градишка

25.09.2015 15:04

Браво за коментар, а и овај нешто САД прича

Name

Бањалука

25.09.2015 15:28

Хахаххахаха е вас двојица сте туљани прави . Као да му је тај килограм ( цца 35,40 хиљада € ) једини "поклон" који је добио или сам себи присвојио. Ти гастарбајтер нави сат и ујутро кицмај за Свабу и цути , ти Градиска иди на Саву и пецај.

Name

Марко

25.09.2015 21:48

Па, наравно, није Додик добио килограм злата у знак захвалности или неке племените људске мисије већ зато што је то злато купио. Овде још вриједи она стара и добро опробана логика: "Не вјерух у безвриједну хартију па добивени или украдени новац одмах претвори у злато, које никад не губи на вриједности". Ко је још толико глуп да килограм злата Додик добије "на лијепе очи". Он је путовао у Русију само да купи злато што је очигледно и урадио, колико је познато још прошле године.

Name

ма

27.09.2015 08:13

ЛОПОВ (МАФИЈАС)- ПОКЛОНИО КИЛОГРАМ ЗЛАТА СЕБИ РАВНОМЕ ; и ста сад -ГДЈЕ ЈЕ НАСЕ ПРАВОСУДЈЕ ?

Name

Искрено

25.09.2015 14:54

Ето то је вас или понеких председник. Па се ви и даље се правите да није ниста урадио или покрао. Али да ли це тузиластво бајино несто урадити на том питању. Цисто сумњам, просто не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

белај

25.09.2015 14:58

Буџетом личним од народне грбаче даровит је цијелу своју владавину коме хоће да, као и кг злата свом унуку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре.белај

25.09.2015 15:21

Ни ти невјерујем у оно сто си написао а камоли неко други

Name

Хомо сапиенс

25.09.2015 15:03

Какав народ таква власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ранко

25.09.2015 15:07

Ако је само неколико процената криминала Додика и додица, од онога сто указују и документују Босиц, Цавић, Бореновиц, Крсмановић и многи други, нека је драги Бог на помоци њему и његовим, то напросто није "здраво"...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ментално болесни народ

25.09.2015 15:19

Не дирајте га! Не да народ свог дона! Мора се знати ко је власник, не може злато бити ничије. Нека је узео. Узео је и све остало па шта! Он је наш прешедник, није прешедник Албаније. Ви да сте способни као и он, узели би и ви. Али нисте. Није више комунизам. Ко зна тај лапа, а ко не зна ко мје крив. Ви би да нас вратите у једноумље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.09.2015 15:49

Не Ради се сто је узео Ради се сто није пријавио, али сад цес се ти питати ста има то везе. За тебе нема везе тацно зато сто требас да науцис неке ствари сто се тицу политике ментолу један.

Name

ментално болесни цовјеце

25.09.2015 17:03

Ако је дрзавни слузбеник приликом обављања дрзавног посла добио новацану или било који други дар у вриједности од 10 КМ сматра се корупцијом. Килу злата не даје нико дзаба, за ту килу злата је била против услуга а та против услуга је на стету нас свих и насе Републике Српске. Тако када цитам ове коментаре узео је нека је његово је, јасно ми је засто су нам највеци криминалци на власти вец годинама. Хтјели то да признамо или не глуп смо народ а глумимо најпаметније на свијету и зато нам и јесте цијели свијет крив само ми нисмо низаста.

Name

ре

25.09.2015 17:56

Ја једно ти друго ,па нек је добио није пријавио .Неким људима несто не мозес објаснити .Сто казе стари народ метар у г....у а ни цм у главу

Name

ментално болестан народ

25.09.2015 19:08

Идем кући из града, преко тудјих ливада. Тешка ова чоколада као да је од сувог злата. Даћу је унуку, да схвати науку. Он воли слаткише, пожутјеле посебно.

Name

моје мисљење

25.09.2015 15:19

"РС" ниси у праву није он то добио. Стој Миле Додик него као премијер РС ј такви поклони припадају дрзави он је то практицно украо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аууу

25.09.2015 15:32

ПА ИНТЕГРАЛ И .НИСКОГРАДЊА СВАКИ ДАН УКРАДУ У ЛАКТАСКИМ ЊИВАМА И КОРИТУ РИЈЕКЕ ВРБАС 15000 М3 СЉУНКА X 5 КМ ТО ЈЕ 75000 КМ +17 % ПДВ СТО ЗНАЦИ ДА И ДАНАС ОВИ ЛОПОВИ УКРАДУ КИЛУ ЗЛАТА А ДРЗАВИ НИСТА Е ГЛУПИ НАРОДЕ ВИ СЕ УХВАТИЛИ КИЛЕ ЗЛАТА У ПОКЛОНУ А ПО ЦИЈЕЛОЈ РС СЕ СВАКОДНЕВНО УКРАДЕ ОД ДРЗАВЕ НАЈМАЊЕ 10 КИЛА АЛ ЈБГ ТАКО НАМ ПАО ГРАХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

алооооо

25.09.2015 15:35

Алооо људиииии мотике у саке у правац бакинци да отјерамо битангу

ОДГОВОРИТЕ
Name

пујдо

25.09.2015 17:07

Тамо је Пујдо да те напујда, и пуно Пујда је свуда.

Name

соколац

25.09.2015 15:48

Прво ради каквог интереса бизнисмен да поклања злато једном дрзавнику ако немају неки велики интерес јер це украсти с њим 10 пута толико а друго, правом дрзавнику немозе нико прици с таквим ставом, цуј да му поклони а треце прави дрзавник неби то тако прихватио лицно за себе, увриједио би се! А могу мислити како је то Баја смото у дзеп, гладне оци

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИПА

25.09.2015 16:06

СВЕ ИМА СВОЈ ПОЧЕТАК И КРАЈ.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

сњежана

25.09.2015 16:19

То је добро, али док одрасте имаће сјећање на свог дједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРО

25.09.2015 16:42

АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

миксер

25.09.2015 16:51

Цовјек ко Тито, злато му доносе на ноге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

25.09.2015 17:06

Али Тито није дао заузврат Русу Рафинерију Брод Рудник Сасе. За килу злата дати Рафинерију Мизерија

Name

Мали перица

25.09.2015 17:03

Па колико мој скромни ментални склоп мозе разумјети, кад се роди унуче овом господину, већ под јастуком има златну циглу (40.000€) без царине и ПДВ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ридјобради

25.09.2015 17:07

Ви све по Мили а он само килу смотао, Бакир клепио врецу па ено га сједи у предсједниству...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Аууу

25.09.2015 17:55

Жалосно и срамотно до неба, коме такав народ даде и трећи мандат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

25.09.2015 18:00

Нико вам није крив сто немате супер деду, воли га цовек и дао му кило злата и ста је ту спорно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Шоја

25.09.2015 18:28

Да би ово знали честит са карактером Господин Милинић није се продао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бурито

25.09.2015 18:28

Тузно али још један из плејаде бивших. Зашто си човјеће цутао сво ово вријеме? Ко да ти вјерује и то да се и ти ниси окористио од свега?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

25.09.2015 19:06

Није смио да би сацувао зиву главу,а сада се вријеме мијења и цовјек слободније говори!

Name

пујдо

25.09.2015 18:45

Док лапрдате, Додо и Жељка раде пуном паром, са Русима се склапају послови. Све вијести брује о томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миланко

25.09.2015 19:24

Склапају пола себи,пола Русима и истина о томе бруји РТРС...цовјек би помислио да це Кремљ преци у Бањалуку!?

Name

Милинић фан

25.09.2015 19:21

Господине Гордане, враћате ми вјеру у људе. Нису изгледа сви Срби шљам! Надам се да вас има довољно да банду стрпате иза решетака. Кад им се одузме све што су покрали, вратиће РС добар проценат страног дуга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

паметан

26.09.2015 15:46

Има кликера бивси министар.Да није овако јавно све рекао,ко зна где бих заврсио.Сад треба стиснити с..ак па му о галави радити.

Name

Рус

25.09.2015 19:22

Видим да се у тексту спомињу два Руса, ако би могли знати имена тих Руса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срам га било

25.09.2015 19:24

У свему томе, најзанимљивије питање је зашто Александар Вучић не ухапси Мила Радишића и не испручи га судској полицији Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цвјетко

25.09.2015 19:27

..јос сведок казе рекли му људи из БИА,сто знаци да они све ово знају и цекају прави тренутак!?

Name

Око соколово

25.09.2015 19:38

То су њему рекле ниже безбједносне структуре, али Вучић штити Радишића, због Додика наравно односно у питању је организовани криминал ширих размјера. Власт у РС ће се промјенити а онда ће Босић срушити Вучића. Вучић је мућак.

Name

РЕ

25.09.2015 21:10

Тај Радишић, по свој прилици, данима сједи у БИА, исповиједа се, износи мемоаре, тражи глави мјеста, јер што би само он испаштао за гријехе. А гријеси су огромни.. Склапа се мозаик, траже одговори на свих девет златних криминалистичких правила.

Name

роцк 'н' ролл

25.09.2015 19:31

"Мислили су да ћу, као и многи други, прећи у редове СНСД-а када су дошли на власт, па су пред мојим очима радили многе мутне радње", каже за БН телевизију Гордан Милинић. ______ Нису они мислили да ћеш ти прећи у њихову секту него су мислили да никад неће сићи с власти. И да могу да раде шта год хоће. Можеш ли замислити колики је то ударац у мозак сељачине који се дочепа позиције предсједника владе. А до тад се бавио само ситним лоповлуцима, крадја готовог намјештаја из фабрике у Подградцима и пребацивање и продаја у Словенији. Тал с тадашњим директором. Директора у затвор обавезно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јеленко

25.09.2015 19:35

Ево засто се власт боји да изгуби власт!? Тада све маске падају у воду.Колико јос оваквих свједока има,само полако требаце им један аутобус у пратњи полиције,али оне слободне српске полиције а не ове Милорада Додика!

Name

дивља јабука

25.09.2015 19:59

Јеленко, можеш ли замислити шта ће бити кад на власт додје Босић и путем РТРСа, пред цијелим народом саопшти полицији да имају ту фамозну политичку вољу да раде свој посао онако како треба. Полицајци ће полудјети од среће. Много трпе већ 15 година...Иначе ово што господин амбасадор Милинић износи граничи се са вјеровали или не. Ово је директно свједочење а не новинарски написи по интернету. Шта на ово кажу министар Лукач и директор полиције, Гојко Васић? Ето судија у парници није хтио ово слушати.

Name

А јој

25.09.2015 19:44

Сумњам у ове прице, уосталом ако је покрао као сто казете, џаба му све Додик има тренутно 55 година, зивице јос 15ак и то је то, капитал не мозе да мирује, вратице се то кад тад народу преко његове дјеце, унука кога вец, боље да он краде, него са нам свабо, амер или кинез дођје и износи паре из државе, ја сам за то да је лова у држави небитно како се стекла јер це се ипак инвестирати у несто и тросити...да имамо сто висе тајкуна који це запосљавати нас народ, типицан примјер албаније и црне горе, плате боље од наших, незапосленост смањена на 10%, они никад нису ударили на своје тајкуне вец их желе сто висе да их запосле....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРНИ

25.09.2015 19:48

Судеци по теби ја би сутра требао осмисљењо опљацкати ФОНД ПИО,ИРБ...узети 50 милиона и ти би то поздравио у фазону "то остаје у Републици Српској" Да ли је могуце да јос оваквих ботова има!? Господе Бозе!

Name

вријеме курве, фукаре и будале

25.09.2015 19:49

Чуј овог идиота.

Name

зашто високи ћути?

26.09.2015 07:54

И требао га је послати у затвор у 55-тој години, па нека тамо дуго поживи до краја мандата. И менторица му, Плавшићева, одрапила је своје. Медјутим она је изашла, а он неће никад. Нека тамо поживи још бар 30 година. Тај килограм злата који је клепио је ситница у односу на све остало. Занемарујете да је све распродао за својих 10%. Сву имовину му одузети, Интерпол ангажовати да каже на којим страним рачунима је депоновао паре. Интерпол све то зна али високи представник ћути! Срам га било.

Name

Е

25.09.2015 20:01

ДАБОГДА ТИ МИОКРАДЕ НА ЗИВЕ РАНЕ ИЗАСЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бамбус

25.09.2015 20:22

О каквом државном трезору господин амбасадор говори. Оно што један криминалац даје другом криминалцу не иде у државни трезор. То су њихови лични дилови. Оно што је проблем је да је евидентно да нас је све а и РС, Миле Додик продао за 10%. То је ВЕЛЕИЗДАЈА. За такво недјело је предвидјена смртна казна вјешањем. У своје вријеме, Турци су такве стручно набијали на колац. И остављали псећи плијен жив на том колцу неколико дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уци деда

25.09.2015 20:25

Уци деда унука какав треба да буде, дарује га украденим златом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

били

25.09.2015 20:43

Све цестике господину на храбрости, потпуно је јасно да говори истину, само ме интересује ста је толико цекао! На овако озбиљну изјаву требали би одмах реаговати сви дрзавни органи, Тузиластво БиХ и све и један тузилац у Републици Српској, хитан састанак, план, истрага, хапсења!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

26.09.2015 06:31

А коме да каже..??!!

Name

ВОЈКОВИЦИ ДИПЛОМАТИЈА

25.09.2015 20:49

Е САД КАД СИ ТИ ТОЛИКО ПОШТЕН НАСТАВИ СА ПРИЧОМ О ВОЈКОВИЋИ ДИПЛОМАТИЈИ. КАКО ЈЕ СЕЛЕНДРА ПОСТАЛА ЦЕНТАР СРПСКЕ ДИПЛОМАТИЈЕ У БИХ И КАКО ЈЕ ИЗ ТЕ ИСТЕ СЕЛЕНДРЕ ЗАПОСЛЕWНО 25 ЊИХ У МВП БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луда Милојка

25.09.2015 21:15

Људи НИЈЕ СРЕЦА ЗЛАТА ПУНА ВРЕЦА . Милиони су у питању!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дашак вјетра на Балкану

25.09.2015 21:50

Хоће ли ово свједочење господина амбасадора отворити очи народу? Јок. Овакве стоке нема нигдје, осим овдје у овој септичкој јами.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеђа

25.09.2015 21:57

Треба позвати и остале Босићеве свједоке да дају изјаву кад суд није хтио да их саслуша

ОДГОВОРИТЕ
Name

днк

25.09.2015 22:01

Народе мој, па оваквог кринимала нема ни у албанији!Страшно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Кос

25.09.2015 22:05

Предсједнице,гдје је Миле Радисиц? Парк је нас !

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

25.09.2015 23:14

Миле је шупак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вријеме курве, фукаре и будале

27.09.2015 00:05

Све нас велеиздајничка ш**чина продаде за својих 10%. А градили смо то 50 година.

Name

босанац

26.09.2015 05:11

Мозда це након ове изјаве некима бар мало бити јасније засто би требали гласати "ПРОТИВ" Суда и Тузиластва БИХ. Тек се поцело клупко одмотавати. Ускоро слиједи прицар а о нестанку милиона из БОБАР Банке и Балкан Инвест Банке. А онда це све бити пуно јасније. Мозда би на Референдуму требало поставити и питање: Ко је и уз цију помоц и под каквим условима "купио" Енергоинвестову рефинерију Босански Брод. Колика је била пинка за тај дил.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

26.09.2015 05:24

Драги Бозе смилуј се да Додика ухапсе сто прије. Ово је разлог сто се трази реферндум. Најзанимљивије би било да изадјемо на референдум и да подрзимо рад Суда БиХ и Тузиластва...ста би онда Додик рекао. То би био увод за његово хапсење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нило тило

26.09.2015 06:04

Па љепо си рекао да је Додик добио на поклон. Неце ваљда поклоне дјелити са другим???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

26.09.2015 06:37

Ма ти глуп друзе да ниси свјестан колико. Јеси ли се запитао како је заслузио да добије поклон. Не десава се да неко неком поклони тек тако цоколаду злата, зар не? Мора да је била нека противуслуга...зар не наивицно.

Name

когде

26.09.2015 06:38

Овај цовјек јест проговорио кад су га отписали. Али боље икад него никад. Ипак и за ово сто је урадио треба имати м.да и све сто казе је истина. Свака њему цаст. Херој. Надам се да неце нестати преко ноци. А он је јос један доказ како велики предсједник "троси"људе и нема граница у похлепи, а овако це против Додика говорити сви његови тајкуни јер су багра у основи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цезар

26.09.2015 08:00

Није он проговорио кад су га отписали него кад су се стекли услови. Вријеме је да Додик одговара а са њим и његова банда. Крв нам пију више од 10 година. Ситуација је сазрела! Након овог свједочења, ништа више не може бити исто! Следеће недјеље Босић ће активирати следећег свједока. А судија који то неће да слуша одговараће заједно с Додиком.

Name

дедица

26.09.2015 09:13

Само надопунити, Скрбић, Спирић, Станковићи, Богданић, ГП Крајина Ђурић и листа је подуза, Кузмановћка, Коваћевић...

Name

мицо

26.09.2015 06:45

Додик, Шкрбиц, Шпириц, највеци криминалци ! Хапси банду !

ОДГОВОРИТЕ
Name

хет

26.09.2015 09:50

Ниниц, Цициц, Ђуриц...

Name

Има још

26.09.2015 15:17

Слободан Станковић, Будо Станковић, Душко Перовић, Драгољуб Давидовић, Драшко Илић, Младен Милановић, Тегелтија, Бранислава Милекић, Милидраг...итд.

Name

Мики

26.09.2015 07:07

Зивјела БН телевизија, медиј који није под утјецајем Милорада Додика, за разлику од ртрс

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран мирковић

26.09.2015 09:23

А под чијим је утицајем???

Name

Мики

26.09.2015 09:54

Битно је да није под Дидиковим. Унисти цовјек све сто дотакне, па отворите оци јадни народе.

Name

ре

26.09.2015 13:09

Мики Маус не буди глуп.

Name

мићко

26.09.2015 07:08

Ех после овога свједочења ако се ништа не промијени у вези Додика и његове банде нека је народу Бог на помоћи и обавезно сви на референдум да легализујемо све што су покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦАР

26.09.2015 07:21

Овај господин сто је смогао снагу да изадје пред камере и исприца сто је исприцао има муда извините на рјецнику није луд вец је патриота који је био на позицији и имао прилику да то све сазна како лицно присуствујуци тим састанцима ЛАКТАСЕНКА тако преко веза с обзиром да је обављао високе функције треба га заститити физицки посље изреценог све је могуце а правосудне институције морају реаговати по овим изјавама ил це требати референдум о правосудју РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган Митровиц

26.09.2015 09:47

Каква је ситуација досла, ови политицари и медији завадјају народ до крајњих граница. И питамо се како нестајемо, како нам отимају територије. Људи су подијељени до те мјере да једни 100% вјерују овоме, а други 100% ни ријец једину не вјерују. И ко је управу!? Сви су исти

ОДГОВОРИТЕ
Name

дерим

26.09.2015 11:25

Браво Мике, ако си покрао само ово сто овај наводи онда си дзаба крао.

Name

уми се

26.09.2015 12:28

Митровићу, који си ти демагог!

Name

пик

26.09.2015 14:34

Сад це суд поцети хитно саслусавати свједоке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тишина

26.09.2015 22:59

а за мог бакира вреча

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРИПУЛЕ

27.09.2015 09:54

ХАПСИ ЛОПОВА

ОДГОВОРИТЕ
Name

војбах

27.09.2015 17:43

Та рафинерија,да је ишта вриједила,не би допала Русима.Давно би је дигли Американци или неки други западњаци који су овдје били уплетени.Ако мене питатате Руси су је купили из политицких разлога,исто,као што Турска сада купује говеде месо из политицких разлога.ТА РАФИНЕРИЈА НЕ МОЖЕ ПОЗИТИВНО ДА ПОСЛУЈЕ,А И НИКАД НЕЦЕ.И како сада неко може да тражи мито за овакву фирму?Баш смијешно.Њена је вриједност 1 Еур,ако има купца.Руси су је купили да нешто пробају направити.И да нама помогну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

змај

27.09.2015 20:01

људи који познају криминалце одма це у лицу овога цовјека препознати ловца на доларе само је пао на ниске гране боске је потанак али и он је танак лопов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Злато

27.09.2015 21:11

О какви су ово све ликови :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован Леканић

27.09.2015 22:42

Као да вама свима није јасно да је власт у основи лоповска работа. Била одувијек и тако ће остати. Мијењају се само актери. Па ви који нисте на власти а ово коментаришете, и то толико храбро да се не смијете ни потписати, били бисте на мјесту садашњих криминалаца још већи криминалци. Откуд знате како функционише криминал ако и сами нисте криминалци. Криминал се не учи ни у једној школи, него у пракси. Само власт је легални криминалац, а ви коментаришите на овај начин ако ће вам бити лакше, бавите се криминалом мимо структура власти, или уђите у власт па будите легални криминалци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даки

28.09.2015 19:57

а унук и незна шта је кила злата хахахаха да је само кила злата лако би што је пирамида са Додиком на врху покрала тона злата неби поклопила, док је оваца биће и вуне!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринко

30.09.2015 17:34

Ево и игрице на исту тему хттп://www.игрице-тигрице.цом/забавне/дај-додику-злато/

ОДГОВОРИТЕ