Милинковић о смјени: Питајте Управу, а не мене...

Тренер Партизана каже да је разговарао са руководством клуба о својој будућности на клупи, али није желео да новинарима открива детаље.

Фудбал 25.09.2015 | 16:00
Милинковић о смјени: Питајте Управу, а не мене...

Фудбалери Партизана покушаће за викенд да прекину серију утакмица без пораза и да против Вождовца добром игром не само освоје бодове, већ и врате у доброј мери пољуљано самопоуздање у тиму.

Али...

Утакмицу против "змајева" припрема тренер Зоран Милинковић, међутим, питање је да ли ће шеф стручног штаба издржати на том месту до почетка меча. С обзиром на то да су резултати какви јесу, најгори последњих деценија у домаћем шампионату, увелико се прича о Милинковићевој смени.

Још увек актуелни тренер говорио је на конференцији за медије пред утакмицу са Вождовцем (недеља, 16.00), а једно од питања које су му новинари поставили било је да ли је разговарао са члановима Управе.

"Јесам, разговарао сам. Ево, пре пет минута, али не могу да причам о садржају разговора. То морате да питате чланове Управе", рекао је Милинковић, али новинари на стадиону Партизана у петак нису успели да нађу некога од клупских челника ко би био расположен да прича о овој теми.

Партизан је у среду против Рада био бољи на терену, али је реализација скоро па потпуно заказала. Црно-бели искористили су само једну од бројних "стопостотних" прилика.

"Да бисмо се издигли из ове ситуације морамо да победимо. Да реализујемо једну од бројних шанси. Да се момци мало смире и са више концентрације улазе у прилике. У том случају, неће бити проблем", рекао је Милинковић и додао:

"Утакмица против Вождовца је прва од следећих 27 у којима Партизан мора да крене и одигра чврсто. Екипа мора да има снаге да превазиђе тренутну ситуацију, а то је као што сам рекао, изводљиво само победама".

Милинковић је напоменуо да Марко Јевтовић још увек осећа последице потреса мозга задобијеног на утакмици против Црвене звезде и да је на прошлој утакмици против Рада осетио мучнину, због чега је морао да иде на ВМА.

У тим се враћа Грегор Балажиц који је "очистио" картоне, а опоравио се Никола Лековић, док је под упутником наступ Абубакара Оумаруа због умора.

 

Коментари / 0

Оставите коментар