Milinković o smjeni: Pitajte Upravu, a ne mene...

Trener Partizana kaže da je razgovarao sa rukovodstvom kluba o svojoj budućnosti na klupi, ali nije želeo da novinarima otkriva detalje.

Fudbal 25.09.2015 | 16:00
Milinković o smjeni: Pitajte Upravu, a ne mene...

Fudbaleri Partizana pokušaće za vikend da prekinu seriju utakmica bez poraza i da protiv Voždovca dobrom igrom ne samo osvoje bodove, već i vrate u dobroj meri poljuljano samopouzdanje u timu.

Ali...

Utakmicu protiv "zmajeva" priprema trener Zoran Milinković, međutim, pitanje je da li će šef stručnog štaba izdržati na tom mestu do početka meča. S obzirom na to da su rezultati kakvi jesu, najgori poslednjih decenija u domaćem šampionatu, uveliko se priča o Milinkovićevoj smeni.

Još uvek aktuelni trener govorio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Voždovcem (nedelja, 16.00), a jedno od pitanja koje su mu novinari postavili bilo je da li je razgovarao sa članovima Uprave.

"Jesam, razgovarao sam. Evo, pre pet minuta, ali ne mogu da pričam o sadržaju razgovora. To morate da pitate članove Uprave", rekao je Milinković, ali novinari na stadionu Partizana u petak nisu uspeli da nađu nekoga od klupskih čelnika ko bi bio raspoložen da priča o ovoj temi.

Partizan je u sredu protiv Rada bio bolji na terenu, ali je realizacija skoro pa potpuno zakazala. Crno-beli iskoristili su samo jednu od brojnih "stopostotnih" prilika.

"Da bismo se izdigli iz ove situacije moramo da pobedimo. Da realizujemo jednu od brojnih šansi. Da se momci malo smire i sa više koncentracije ulaze u prilike. U tom slučaju, neće biti problem", rekao je Milinković i dodao:

"Utakmica protiv Voždovca je prva od sledećih 27 u kojima Partizan mora da krene i odigra čvrsto. Ekipa mora da ima snage da prevaziđe trenutnu situaciju, a to je kao što sam rekao, izvodljivo samo pobedama".

Milinković je napomenuo da Marko Jevtović još uvek oseća posledice potresa mozga zadobijenog na utakmici protiv Crvene zvezde i da je na prošloj utakmici protiv Rada osetio mučninu, zbog čega je morao da ide na VMA.

U tim se vraća Gregor Balažic koji je "očistio" kartone, a oporavio se Nikola Leković, dok je pod uputnikom nastup Abubakara Oumarua zbog umora.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar