Спуштена рампа за камионе на Каракају

На граничном прелазу Мали Зворник – Каракај тренутно је обустављен саобраћај натоварених теретних возила на улазу у БиХ, али очекује се да ће ускоро почети њихово пропуштање, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Република Српска 25.09.2015 | 10:58
Спуштена рампа за камионе на Каракају

Царински терминал на овом граничном прелазу мањег је капацитета, а током ноћи не ради, тако да је формирана дуга колона возила на страни Србије.

На граничним прелазима у БиХ за путничка возила јутрос нема дужих задржавања при преласку границе, док је саобраћај теретних возила појачан на прелазима Рача и Павловића мост у оба смјера, а на прелаз се чека више часова.

На Рачи и Павловића мосту неколико сати чекања

Саобраћај се јутрос на већини путева у Републици Српској и Федерацији БиХ одвија по мокрим и клизавим коловозима, на граничним прелазима за путничка возила нема дужих задржавања, док је саобраћај теретних возила појачан на Рачи и Павловића мосту у оба смјера, а задржавања су вишечасовна, саопштено је из Ауто-мото савеза /АМС/ Републике Српске.

Према информацији АМС Србије, јуче од 12.00 часова на снази је забрана уласка теретним возилима у Хрватску на граничном прелазу Батровци, осим теретних возила која превозе кварљиву робу.

Путнички теминали су на Батровцима отворени у оба смјера, сем што у Хрватску могу ући само држављани са српским пасошима, док је и даље на снази забрана уласка возилима која су регистрована на подручју Србије.

Коментари / 0

Оставите коментар