Абубакар Оумару у репрезентацији!

Добре игре нападача Партизана донеле и позив селектора!

Фудбал 26.09.2015 | 18:40
Абубакар Оумару у репрезентацији!

Србија је обећања земља за Абубакара Оумаруа. Нападач црно-белих је нестао са фудбалске мапе када је из Војводине отишао у белгијски Беверен где је углавном седео на клупи, али га је повратак у српски фудбал вратио у фудбалски живот. Само три месеца у Партизану су му били довољни да добије позив у репрезентацију Камеруна!

Оумару је можда и најбољи играч Партизана од почетка сезоне, а добре игре нису остале незапажене и камерунски селектор Фолкер Финке га је уврстио на списак од 25 играча на које рачуна за пријатељски окршај против Нигерије који је на програму 11. октобра у Бриселу.

Абубакар је један од седморице нападача на које рачуна селектор Финке. Поред њега су на списку: Бенжамин Муканђо (Лоријан), Венсан Абубакар (Порто), Леонард Квеуке (Ризе), Клинтон Нжије (Тотенхем), Ерик-Максим Чупо-Мотинг (Шалке) и Жак Зуа (Ајачио).

Абубакар Оумару је први позив у репрезентацију Камеруна добио 2012. године када је био члан Војводине и дебитовао је против селекције Зеленортских Острва. Играо је и у пријатељском мечу прпотив Украјине 2013. године, а на клупи је био у утакмицама против Тогоа, Конга и Либије.

Камерунац је од почетка сезоне одиграо 16 мечева за Партизан и постигао осам голова у свим такмичењима.

Коментари / 0

Оставите коментар