Abubakar Oumaru u reprezentaciji!

Dobre igre napadača Partizana donele i poziv selektora!

Fudbal 26.09.2015 | 18:40
Abubakar Oumaru u reprezentaciji!

Srbija je obećanja zemlja za Abubakara Oumarua. Napadač crno-belih je nestao sa fudbalske mape kada je iz Vojvodine otišao u belgijski Beveren gde je uglavnom sedeo na klupi, ali ga je povratak u srpski fudbal vratio u fudbalski život. Samo tri meseca u Partizanu su mu bili dovoljni da dobije poziv u reprezentaciju Kameruna!

Oumaru je možda i najbolji igrač Partizana od početka sezone, a dobre igre nisu ostale nezapažene i kamerunski selektor Folker Finke ga je uvrstio na spisak od 25 igrača na koje računa za prijateljski okršaj protiv Nigerije koji je na programu 11. oktobra u Briselu.

Abubakar je jedan od sedmorice napadača na koje računa selektor Finke. Pored njega su na spisku: Benžamin Mukanđo (Lorijan), Vensan Abubakar (Porto), Leonard Kveuke (Rize), Klinton Nžije (Totenhem), Erik-Maksim Čupo-Moting (Šalke) i Žak Zua (Ajačio).

Abubakar Oumaru je prvi poziv u reprezentaciju Kameruna dobio 2012. godine kada je bio član Vojvodine i debitovao je protiv selekcije Zelenortskih Ostrva. Igrao je i u prijateljskom meču prpotiv Ukrajine 2013. godine, a na klupi je bio u utakmicama protiv Togoa, Konga i Libije.

Kamerunac je od početka sezone odigrao 16 mečeva za Partizan i postigao osam golova u svim takmičenjima.

Komentari / 0

Ostavite komentar