Сад је стварно најгори!!!

Управа Партизана мора да реагује...

Фудбал 26.09.2015 | 08:40
Сад је стварно најгори!!!

Ако би се Златна канта, та индивидуална награда коју нико не жели да освоји, из италијанског преселила у српски фудбал и осим играча у конкуренцији за њеног лауреата ушли и тренери, не би било дилеме да би је ове сезоне добио - Зоран Милинковић. И даље актуелни шеф Партизанове струке у номинацију би ушао пошто је остварио убедљиво најлоши учинак у првих десет кола шампионата од свих стратега који су седели на клупи клуба из Хумске 1 у последњих девет година.

Ремијем против Рада (1:1) црно-бели су продужили, за своје критеријуме, серију катастрофалних резултата у Суперлиги, где сад имају скор од пет победа, два нерешена исхода и чак три пораза. Идентично као и у јесен 2006. кад је екипа Миодрага Јешића у првих десет кола ређала лоше партије и сурвала се чак на четврто место на табели.

Тад је било: 5-2-3, гол-разлика 14:9, бодова 17.

Сад је: 5-2-3, гол-разлика 23:13, бодова 17.

У међувремену ниједан тренер Партизана - а било их је осам - није бележио тако лоше резултате. Нико до Зорана Милинковића, који је статистички гледано најгори стручњак у последњој деценији, јер су - да подсетимо и то, пре очајног Јешића, за командама Парног ваљка седели Владимир Вермезовић и Јирген Ребер, али они су они били далеко успешнији.

Због свега наведеног, управа Партизана не би смела да има дилему шта да уради. У великом клубу, а црно-бели то јесу - Милинковић би одавно био бивши. Још после вечитог дербија. Јер, ако је Марко Николић смењен пролетос пошто, како је тад објашњено, „није испунио план који је обећао“, логично је запитати се који то резултати и даље чувају позицију Зорана Милинковића и зашто руководиоци не реагују у виду смене.

Можда зато што немају кога да поставе на клупу и(ли) због утиска да би се мало ко од доказаних имена латио посла у тренутку кад шампион каска девет бодова за Црвеном звездом.

Коментари / 0

Оставите коментар