Sad je stvarno najgori!!!

Uprava Partizana mora da reaguje...

Fudbal 26.09.2015 | 08:40
Sad je stvarno najgori!!!

Ako bi se Zlatna kanta, ta individualna nagrada koju niko ne želi da osvoji, iz italijanskog preselila u srpski fudbal i osim igrača u konkurenciji za njenog laureata ušli i treneri, ne bi bilo dileme da bi je ove sezone dobio - Zoran Milinković. I dalje aktuelni šef Partizanove struke u nominaciju bi ušao pošto je ostvario ubedljivo najloši učinak u prvih deset kola šampionata od svih stratega koji su sedeli na klupi kluba iz Humske 1 u poslednjih devet godina.

Remijem protiv Rada (1:1) crno-beli su produžili, za svoje kriterijume, seriju katastrofalnih rezultata u Superligi, gde sad imaju skor od pet pobeda, dva nerešena ishoda i čak tri poraza. Identično kao i u jesen 2006. kad je ekipa Miodraga Ješića u prvih deset kola ređala loše partije i survala se čak na četvrto mesto na tabeli.

Tad je bilo: 5-2-3, gol-razlika 14:9, bodova 17.

Sad je: 5-2-3, gol-razlika 23:13, bodova 17.

U međuvremenu nijedan trener Partizana - a bilo ih je osam - nije beležio tako loše rezultate. Niko do Zorana Milinkovića, koji je statistički gledano najgori stručnjak u poslednjoj deceniji, jer su - da podsetimo i to, pre očajnog Ješića, za komandama Parnog valjka sedeli Vladimir Vermezović i Jirgen Reber, ali oni su oni bili daleko uspešniji.

Zbog svega navedenog, uprava Partizana ne bi smela da ima dilemu šta da uradi. U velikom klubu, a crno-beli to jesu - Milinković bi odavno bio bivši. Još posle večitog derbija. Jer, ako je Marko Nikolić smenjen proletos pošto, kako je tad objašnjeno, „nije ispunio plan koji je obećao“, logično je zapitati se koji to rezultati i dalje čuvaju poziciju Zorana Milinkovića i zašto rukovodioci ne reaguju u vidu smene.

Možda zato što nemaju koga da postave na klupu i(li) zbog utiska da bi se malo ko od dokazanih imena latio posla u trenutku kad šampion kaska devet bodova za Crvenom zvezdom.

Komentari / 0

Ostavite komentar