Звездо, ниси најгора! Има и горих...!

Норвежани остали без Левандовског јер нису желели да му плате путне трошкове! Челници трећелигаша Хода направили озбиљан превид 2007. године.

 

Фудбал 27.09.2015 | 21:20
Звездо, ниси најгора! Има и горих...!

Сада је већ свима позната прича о томе какав је превид направило бивше руководство Црвене звезде одлуком да се захвали Мирку Поледици који им је топло препоручио услуге Роберта Левандовског. Од дана када је головима против Волфзбурга исписао историју модерног фудбала поново су почели да се појављују детаљи из биографије Роберта Левандовског из периода када је лутао од немила до недрага.

Када је 2006.године добио захвалницу у матичној Легији Роберт Левандовски је знао да ће морати заобилазним путем да дође до циља. Завршио је у трећелигашком клубу, а пре тога је поред Црвене звезде нуђен и норвешком трећелигашу Ходу. Ову информацију открио је помоћни тренер тог клуба Ларс Питер Ринстад.

“Сећам се да је то била 2007. године. Имали смо разговор са Левандовским и још једним пољским играчем. Тај други је чак дошао код нас на пробу. Договор са Левандовским је био такав да може да нам се придружи, али ако сам буде сносио трошкове пута и боравка у Норвешкој. Наравно, док би био на проби. Рекао је да он нема тај новац. Убеђивали смо руководство да му плати пут, али није вредело”, рекао је Ринстад.

Коментари / 0

Оставите коментар