Zvezdo, nisi najgora! Ima i gorih...!

Norvežani ostali bez Levandovskog jer nisu želeli da mu plate putne troškove! Čelnici trećeligaša Hoda napravili ozbiljan previd 2007. godine.

 

Fudbal 27.09.2015 | 21:20
Zvezdo, nisi najgora! Ima i gorih...!

Sada je već svima poznata priča o tome kakav je previd napravilo bivše rukovodstvo Crvene zvezde odlukom da se zahvali Mirku Poledici koji im je toplo preporučio usluge Roberta Levandovskog. Od dana kada je golovima protiv Volfzburga ispisao istoriju modernog fudbala ponovo su počeli da se pojavljuju detalji iz biografije Roberta Levandovskog iz perioda kada je lutao od nemila do nedraga.

Kada je 2006.godine dobio zahvalnicu u matičnoj Legiji Robert Levandovski je znao da će morati zaobilaznim putem da dođe do cilja. Završio je u trećeligaškom klubu, a pre toga je pored Crvene zvezde nuđen i norveškom trećeligašu Hodu. Ovu informaciju otkrio je pomoćni trener tog kluba Lars Piter Rinstad.

“Sećam se da je to bila 2007. godine. Imali smo razgovor sa Levandovskim i još jednim poljskim igračem. Taj drugi je čak došao kod nas na probu. Dogovor sa Levandovskim je bio takav da može da nam se pridruži, ali ako sam bude snosio troškove puta i boravka u Norveškoj. Naravno, dok bi bio na probi. Rekao je da on nema taj novac. Ubeđivali smo rukovodstvo da mu plati put, ali nije vredelo”, rekao je Rinstad.

Komentari / 0

Ostavite komentar